≡ Meniu

Samsung 55JU7000, televizor 4K cu Smart Control

Samsung 55JU7000 e un televizor superior serie JU6400 întrucât are tuner digital triplu, telecomandă smart inclusă și suport 3D. La televizoare precum acesta e bine să vă luați un sistem audio dedicat deoarece sunt foarte subțiri, motiv pentru nu au difuzoare foarte puternice.
Un aparat precum acesta e pentru tine dacă vrei o soluție cu care să te uiți la filme ori să-ți faci un mic cinema pentru meciuri+filme. Poate fi util și pe o terasă la un bar, dar eu l-aș lua pentru acasă. 😉

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, dar va trebui să investești bani și într-un sistem audio performant (găsești aici câteva modele ok) deoarece televizorul are doar 20W.

Samsung 55JU7000, televizor 4K cu Smart Control

Caracteristici care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul mare de 55 inci (circa 138 centimetri), rezoluția 4K și OS-ul destul de avansat (din moment ce are suport pentru aplicații).
Imaginea afișată e deosebit de clară deoarece are un refresh soft de 1300Hz, lucrul acesta fiind deosebit de util pentru 3D.
Dacă te uiți mult la emisiuni atunci cred că vei fi încântat de faptul că acest televizor e unul care are tuner digital triplu (terestru, cablu și satelit).
(Poate că ați văzut că vine cu port Ex-Link și vă întrebați ce face acesta, iar răspunsul ar fi că acest port e unul destinat actualizării softului și ar trebui folosit de service ori specialiști.)
Evident că vei vrea să-l pui pe un perete, iar acest lucru e posibil, cu atât mai ușor cu cât greutatea e de puțin peste 18 kilograme.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că nu are un cost prea mare, aspectul e mai plăcut decât cel al generației anterioare, facilitățile integrate, imaginea de calitate superioară, softul mult îmbunătățit și telecomanda destul de interesantă.
Contra achiziției ar fi că nu are cameră integrată, și aici mă refer la camera pentru convorbiri Skype.

Deci, dacă te pasionează filmele ori meciurile atunci acest televizor e unul de cea mai bună calitate care te va ajuta să savurezi filme la calitate maximă.
Pentru a vedea cum e sistemul de operare am pus alături un preview.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu