≡ Meniu

Samsung 55JU7500, televizor Smart curbat cu imagine 4K

Televizor LED Samsung 55JU7500 e o alegere de ultimă generație și se poate observa după design. Această serie arată la fel indiferent ce dimensiune alegeți. Există serii similare care nu au ecran curbat dar restul designului e același. Chiar și la acelea, caracteristicile speciale sunt relativ același deci nu veți ieși în pierdere cu acela. Dacă vreți să vă impresionați prietenii și nu aveți de gând să puneți televizorul perete. Cele curbate, le recomand pe o măsuță TV corespunzătoare (suficient de mare).

Dacă nu vă place că e prea scump, alegeți un televizor cu imagine clasică și nu curbată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 55JU7500, televizor Smart curbat cu imagine 4K

Tehnologiile audio și video sunt foarte bune de aceea nu le voi enumera. Poate că vă sunt mai de folos (în alegere modelului dorit) caracteristicile tehnice și mă refer în special la cele mai importante: rată de refresh de 1400 Hz, imagine de 138 cm cu rezoluție 4K (cât patru imagini FullHD), sistem audio cu ieșire de 40 W, tehnologie 3D etc. Bineînțeles mai sunt și altele specificații care sunt utile dar cele anterior menționate ar trebui luate în calcul. La capitolul conectivitate, televizoarele Smart sunt ceva mai bune deoarece au mai multe porturi de tip USB sau HDMI.

Conform producătorului, sunt incluse: telecomanda clasică și cea Smart. Trebuie să cumpărați și niște perechi de ochelari 3D deoarece mă gândesc că vreți să vizionați filme alături de familie sau prieteni. Caracteristicile speciale sunt următoarele: aplicații, jocuri, gesturi, TV pe mobil și invers, Wireless TV On, WiFi Direct, 3D Converter, Quad Core, MHL, ConnectShare etc.

Plusuri: interfață cu Tizen, imagine curbată detaliată și clară, sunet puternic, multe funcții și tehnologii avansate (sunt foarte multe și nu le voi enumera).
Minusuri: nu are cameră web integrată.

Samsung 55JU7500 nu are acea cameră web care până la urmă trebuie cumpărată ulterior. Jos e o prezentare destul de interesantă a acestei serii care e disponibilă în multe variante (dimensiuni). Doar diagonala e singura diferență, iar prețul ține de alegerea voastră (dacă alegeți un model scump atunci televizorul va fi ceva mai mare).

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Dumitrescu

    Confunzi Piture Quality Index(PQI=1400)cu Rata de refresh 1400 Hz.

Lasă un comentariu