Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 55K5502, televizor cu UCV și Tizen

Samsung 55K5502 e un televizor apărut de curând pe piață și care se laudă cu tehnologia UCV (Ultra Clean View) care face ca imaginile să fie similare calitativ celora 4K, chiar dacă sunt Full HD. Deoarece e din 2016 evident că are un sistem de operare reîmprospătat numit Tizen și care o să vă ajute să aveți acces la diferite servicii online precum și site-uri.
Aparatul acesta poate fi utilizat și pe post de monitor, iar în acest fel o să puteți vedea diverse filme de pe laptop.

Nu aș putea spune că e scump deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care are ecran generos (138 centimetri), rezoluție mare și meniuri prietenoase.

Samsung 55K5502, televizor cu UCV și Tizen

Pe partea de specificații se evidențiază cu mai multe lucruri, printre acestea numărându-se ecranul de 138 centimetri, rezoluția Full HD și rama subțire.
Poate fi montat pe un suport TV (poți vedea aici câteva modele compatibile), iar în acest fel puteți elibera din locul din sufragerie sau unde puneți televizorul. Având o ramă subțire de culoare gri nici nu vei spune că e televizor, ci că e tablou.
Softul Tizen nu e Android, dar vine cu browser web (puteți intra pe Facebook, să citiți presa și să faceți cumpărături) și cu suport pentru diferite aplicații.
Tunerul integrat e unul digital, iar asta înseamnă că puteți vedea posturi TV la calitate HD, că e vorba de unele de la cablu ori de la televiziunea terestră.
Dacă vă uitați la filme de le harduri externe atunci vă va ajuta playerul multimedia integrat care poate reda o mulțime de fișiere de pe dispozitivele conectate pe USB.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, disponibilitatea wi-fi, că are conexiuni multiple, slotul CI+ (aici se inserează cardul pentru televiziunea HD), imaginea clară și softul bun. Cu ajutorul wi-fi o să puteți conecta televizorul la net fără vreun fir.

Televizorul de față se adresează cuiva cu un buget mediu, dar care dorește să-și facă un home cinema acasă. Pentru ca experiența să fie completă recomand să luați și un sistem audio sau ceva de genul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu