≡ Meniu

Samsung 55K6372, televizor curbat cu sistem de operare Tizen

Televizorul Samsung 55K6372 face parte din noua generație de televizoare care aduce caracteristici tehnice mai bune și tehnologii de ultimă generație. Pe lângă acestea, e foarte important ca televizorul să aibă sistem de operare deoarece oferă funcții mult mai bune și e mai ușor de accesat acel conținut web. Filmele pot fi redare fie de pe un mediu de stocare (stick USB/HDD), fie de pe internet dacă folosiți aplicațiile instalare. Bineînțeles, mai există varianta să folosiți un cablu HDMI conectat la un player sau PC, dar poate nu vă place să le aveți alături de televizor.

Ca și dotări, televizorul de mai jos are tot ce ați putea avea nevoie, dar întotdeauna e loc de mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 55K6372, televizor curbat cu sistem de operare Tizen

Datorită porturilor video, poate fi conecta precum un monitor la un PC, consolă, laptop sau media player. Calitatea sunetului nu poate fi pusă la îndoială cu o ieșire de 20W și tehnologiile audio sunt conforme. Îmi place cum arată și mă refer în special la stativul său. Nu cred că e genul de televizor care ar trebui să-l puneți pe perete deoarece ar arăta mai bine pe o măsuță.

Pe partea de imagine are următoarele caracteristici: imagine de 138 cm, rezoluție FullHD, contrast dinamic mare, mod film și altele. Calitatea imaginii e dată de acel PQI 800, iar denumirea sa și sugerează acest aspect – Picture Quality Index. Ca și dotări are aceleași ca la oricare alt televizor, doar că are nevoie de mai multe porturi USB și HDMI, iar pentru o conectare mai ușoară la internet, dispune de WiFi integrat.

Plusuri: are un design foarte reușit, calitatea imaginii e peste medie – PQI 800, ecran curbat destul de mare și funcții Smart.
Minusuri: nu prea sunt.

Dacă vreți ceva mai interesant dar nu vă doriți un design curbat, atunci ar trebuie să vă îndreptați atenția spre un model 4K. Cât timp televizorul e curbat nu cred că veți mai avea nevoie de tehnologie 3D, însă există televizoare cu multe tehnologii incorporate. Samsung 55K6372 e cel mai mare din serie, iar cel de 101 cm e o recomandare pentru cei cu buget limitat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu