≡ Meniu

Samsung 55KS7002, TV de 138cm cu rezoluție 4K

Samsung 55KS7002 e un televizor SUHD al anului 2016 care înglobează rezoluție Ultra HD alături de un sistem de operare foarte avansat. Cu acest aparat vei putea savura filme din diferite surse, inclusiv de pe net deoarece are porturi de rețea integrate.
Un aparat precum acesta se adresează celora interesați de un aparat care să arate bine și să afișeze o imagine de calitate superioară.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și poate fi utilizat pe post de monitor întrucât are funcție monitor. Evident că nu doar imaginea e de bună calitate ci și sunetul care e unul puternic de 40W și care are suport dts pentru ca sunetul din fișiere *.mkv să se audă.

Samsung 55KS7002, TV de 138cm cu rezoluție 4K

Pe partea de specificații acest model se laudă cu un ecran mare de 138 centimetri care are o rezoluție 3840×2160 pixeli și un panel de calitate superioară. Are PQI de 2100, lucru care ne spune că aparatul acesta are un dintre cele mai bune imagini pe care le poate avea un TV de la Samsung.
Tunerul integrat e unul digital triplu și va facilita vizionarea posturilor digitale la cea mai bună calitate. Aparatul e prevăzut inclusiv cu slot CI+ pentru ca dvs. să puteți conecta un card CI+.
Dacă vă uitați la filme HD sau Full HD, acest V are un soft care le va face să se vadă bine cu un fel de 4K Upscaling.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi ecranul cu diagonală mare, că arată bine (e de culoare gri), posibilitatea redării de conținut din multiple surse, multitudinea de porturi (4 HDMI-uri, două USB-uri și altele).
Contra ar fi că nu are software Android, dar Tizen e aproape la fel de bun.

Pentru cei interesați de a achiziționa un televizor avansat care să vă ajute să vizionați conținut din diverse surse recomand acest model. Imaginea e splendidă, iar sunetul aproape că se ridică la calitatea imaginii, dar pentru o audiție superioară vă recomand să conectați un home cinema sau ceva de genul.
Din clipul de alături poți vedea mai bine cum arată televizoarele din seria KS7002.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu