≡ Meniu

Samsung 55KS7502, aparat SUHD curbat de 55 inci

Samsung 55KS7502 e un televizor din 2016 adresat celora cu un buget ridicat care vor unul dintre cele mai bune televizoare de pe piață. Ecranul curbat nu e un moft ci o necesitate pentru televizoare care au diagonale mari. În acest fel unghiurile de vizibilitate vor fi superioare.
Dintre toate televizoarele celor de la Samsung acesta are cel mai ridicat PQI, adică 2000. PQI reprezintă picture quality index. 😉

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care poate fi utilizat pentru un mic cinema ori pentru a fi pus pe terasa unui pub.

Samsung 55KS7502, aparat SUHD curbat de 55 inci

Pe partea de caracteristici se remarcă cu un ecran de 138 centimetri care e curbat (există model care are ecran de 163 cm și îl găsiți aici), iar rezoluția 3840×2160 pixeli e una perfectă pentru filme 4K, Full HD sau HD. Filmele care nu sunt 4K vor avea parte de upscale, astfel fiind mult îmbunătățite din punct de vedere calitativ.
Softul e unul avansat, adică Tizen, iar acesta suportă aplicații așa încât să aveți acces la Netflix, Youtube și alte servicii online.
Tunerul integrat în acest aparat e unul triplu așa încât să puteți viziona posturi TV digitale din orice sursă.
Televizorul acesta are și un procesor rapid așa încât totul să ruleze fluent, de la meniuri și până la filme. În trecut alți producători puneau procesoare care nu făceau față unei rezoluții ridicate, dar Samsung nu a făcut niciodată această gafă.
Pe partea de conectică stă bine deoarece are wireless LAN, 4 HDMI-uri și 3 porturi USB.
Culoarea aparatului e una gri așa încât și aspectul denotă un aparat premium.

Pentru achiziția acestui model ar fi că are multe porturi, aspectul plăcut, fiabilitatea crescută, posibilitatea montării pe un perete (suporturi compatibile găsiți aici), tunerul HD avansat, imaginea de calitate superioară (datorită PQI ridicat și rezoluției 4K), softul avansat (nu e Android, dar suportă aplicații și e ușor de folosit).

Dacă vrei un televizor care să ofere unghiuri de vizualizare ridicate și care să ofere posibilitatea vizonării filmelor din orice sursă atunci acest model ar fi o recomandare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu