Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 55KS9002, televizor Curbat cu finisaj elegant

Televizorul Samsung 55KS9002 poate părea destul de costisitor dar e așa pentru că are acel ecran curbat. Un televizor cu ecran plat costă poate costa mult mai puțin dar și imaginea nu e la fel de interesantă. Cu alte cuvinte, un televizor clasic nu oferă o experiență interesantă și nici nu pare atât de interesant. Merită să încercați un model curbat din toate punctele de vedere, în special că oferă are caracteristici de imagine excelente. Eu consider că foarte mare și poate fi pus în orice sufragerie.

Nu e nevoie să-l puneți pe perete deoarece pe o comodă ar arăta mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 55KS9002, televizor Curbat cu finisaj elegant

Poate fi conectat la o consolă de jocuri deoarece poate fi un bun monitor și pe acesta se pot viziona toate filmele preferate. Bineînțeles, calitatea oferită depinde și de conținutul redat, adică trebuie să aibă o rezoluție corespunzătoare. Calitatea sunetului e dată de tehnologiile incorporate dar și de puterea sistemului – 60 W. Sunt puține televizoare cu sistem audio atât de puternic, deoarece majoritatea au ieșire de 20W și 40W RMS. Nu cred că veți conecta un player la acesta deoarece mult conținut media poate fi accesat prin intermediul aplicațiilor oferite.

Are un tuner TV performant, player multimedia incorporat, un număr mare de porturi, WiFi integrat și multe altele. Dotările sunt foarte importante la un televizor pentru a nu mai achiziționa ulterior alte periferice. Are nevoie de o telecomandă ceva mai specială deoarece e vorba de un model Smart cu Tizen OS. O telecomandă simplă nu era de ajuns și nici un smartphone, deoarece nu oferă anumite opțiuni.

Plusuri: are telecomandă specială, design special, multe porturi, sunet destul de puternic, imagine 4K cu Quantum dot color.
Minusuri: nu sunt.

Samsung 55KS9002 e o alegere destul de mare care face parte din noua generație de televizoare. Dacă vi se pare mic, atunci nu aveți decât să alegeți cel de 198 cm dar care costă destul de mult. Pentru cei interesați, designul acestei serii KS9000 sau KS9002 e destul de reușit și se poate vedea mai jos:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu