Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 55KU6072, TV UHD de 55 centimetri

Samsung 55KU6072 e un televizor de 55 inci (138 centimetri) care are rezoluție 4K și un soft smart numit Tizen. Cu un televizor precum acesta puteți urmări filme de pe net ori de pe memorii externe deoarece are porturi de rețea, dar și un player multimedia integrat.

Modelul acesta din seria KU6072 are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu sunet și imagine ok. Pe partea de sunet are DTS 5.1 așa încât să se audă sunetul din orice tip de fișier video. Modelul acesta are o diagonală medie ca mărime, iar ceva mai mare ar fi 65ku6072 întrucât are o diagonală de 163 centimetri.

Samsung 55KU6072, TV UHD de 55 centimetri

Ecranul e unul de 138 centimetri cu rezoluție 3840×2160 pixeli, iar în acest fel toate filmele se vor vedea la calitate excelentă. Pentru filmele HD și Full HD se face upscale la UHD.
PQI (index calitate imagine) e de 1300, adică printre cele mai bune de la televizoarele Samsung.
Tunerul din TV-ul acesta e unul digital dublu așa încât să puteți vedea posturi TV la calitate excelentă.
Vine cu multiple porturi printre care aș menționa USB, wireless (recomand conectarea la net în acest mod, iar routere compatibile găsiți aici), LAN și HDMI. Aceste porturi sunt util conectării unui hard extern, la net ori a unui sistem audio avansat.
La alte televizoare 4K imaginile sacadează, dar la acesta nu e tot așa întrucât are procesor quad core care oferă toată puterea necesară.

Pentru achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că nu costă mult, rezoluția ridicată (oferă imagini de calitate superioară), softul extensibil cu aplicații și conexiunile multiple.
Contra achiziției nu ar fi motive deoarece chiar e un televizor ok din toate punctele de vedere.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată fi utilizat pentru vizionarea filmelor din diferite surse atunci acesta ar fi recomandarea mea. Poate fi utilizat și la gaming, iar asta cred că e o veste bună pentru cei pasionați de jocuri, dar nu e un TV special de jocuri.
Din clipul de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model sau mai bine spus cum arată modelele din seria KU6000.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu