≡ Meniu

Samsung 55KU6092, televizor 4K cu Upscaling hardware

Samsung 55KU6092 e un televizor de 138 centimetri cu rezoluție 4K pentru persoanele interesate de un televizor în tendințe care să nu coste prea mult. Softul e Tizen, iar acest lucru înseamnă că televizorul poate fi folosit pentru divertisment de pe stream.

Modelul 55 din seria 55 KU6092 are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care poate fi utilizat pentru divertisment din multiple surse.

Samsung 55KU6092, televizor 4K cu Upscaling hardware

Ecranul e unul de 55 inci (aproximativ 138 centimetri) cu rezoluție 3840×2160 pixeli și unghiuri de vizualizare aproape perfecte.
Vine și cu un tuner digital triplu care e foarte avansat întrucât poate reda conținut HD de la cablu, televiziunea prin antenă și satelit.
Filmele vor rula fluent deoarece are procesor rapid de tip quad core, iar meniurile nu vor avea nici un lag (sacadare).
În trecut doar televizoarele de peste 100 milioane aveau Picture In Picture, dar acum și acesta are această caracteristică.
Pentru navigarea pe net televizorul de față are browser web care e util la cumpărături ori dacă vreți să vizitați un site de știri.
Dacă o să-l puneți pe un perete atunci are Wallmount Sound Mode, adică un mod în care sunetul e adaptat acestui specific.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, playerul cu ConnectShare, softul avansat (aplicații, browser etc), hardware-ul capabil (ecran cu rezoluție ridicată și procesor cu 4 nuclee), dar și fiabilitatea bună.
Contra achiziției ar fi că nu vine cu Android, dar OS-ul cu care vine e mai optimizat pentru acest aparat (inițial Tizen a fost dezvoltat pentru telefoane pentru a reduce dependența de Android, dar au hotărât să-l pună pe TV-uri).

Acesta e un televizor avansat cu tehnologii moderne pentru omul modern. Imaginile chiar dacă nu sunt la calitate 4K vor fi îmbunătățite hardware prin intermediul UHD Upscaling. După cele scrise de Samsung la upscaling e folosit și procesorul, un alt motiv pentru care are 4 nuclee.
Am pus alături un video pentru a vă face o părere aproximativă despre cum arată televizorul. În clip e un model din seria KU6000, adică o serie înrudită.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu