≡ Meniu

Samsung 55KU6172, aparat curbat de 138 centimetri

Samsung 55KU6172 e un televizor curbat de 138 centimetri și cu rezoluție 4K. Unii oameni cred că ecranele curbate sunt o chestie de marketing, însă nu e așa înturucât permit niște unghiuri de vizibilitate mult superioare și de aceea televizoare precum acesta sunt foarte bune pentru realizarea unui home cinema acasă. Vine ca o alternativă cu ecran curbat la Samsung 55KU6402, alternativa necurbată fiind mai scumpă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e avansat din toate punctele de vedere, iar în acest fel o să avem un veritabil gadget.

Samsung 55KU6172, aparat curbat de 138 centimetri

Pe partea de specificații se laudă cu ecranul mare de 55 inci (are rezoluție 4K) și diferite caracteristici software care îmbunătățesc imaginea, că e vorba de imagini claritate HD sau Full HD. Indexul de claritate e PQI 400, iar 4K Upscaler e disponibil pentru îmbunătățirea imaginii.
Tunerul integrat e unul digital triplu și te va ajuta la vizionarea de posturi TV la calitate HD. Trebuie să vă menționez că are o singură intrare de antenă, și spun asta întrucât sunt televizoare care au două intrări RF In.
Porturi care te-ar interesa ar fi cele 3 HDMI-uri, două USB-uri și conexiunile de rețea (LAN și Wi-Fi). Conectarea la un laptop se poate realiza prin WiDi ori HDMI. Trebuie să fac mențiunea că și laptopul trebuie să aibă port WiDi, acesta fiind o alternativă fără fir la HDMI. Deci, TV-ul are și funcție de monitor.

Pentru achiziția modelului de față ar fi că arată bine, posibilitatea montării pe un perete, că are mulți conectori, multitudinea de poturi wireless (are WiDi și WiFi), softul avansat și browser-ul similar ceea ce vedem pe laptop ori telefon.

În concluzie, dacă vrei un televizor care să poată fi utilizat pentru vizionarea a diferitelor feluri de conținut atunci acest model ar fi recomandarea mea. Poți vedea inclusiv conținut de pe Netflix deoarece vine cu aplicație dedicată pentru așa ceva.
Mi-aș fi dorit să pot pune și un review sau o prezentare video, dar încă nu au apărut întrucât televizorul e unul foarte nou. Alături e un clip cu o serie similară.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu