≡ Meniu

Samsung 55KU6402, TV cu Tizen și rezoluție 4K

Samsung 55KU6402 este un televizor al anului 2016 dotat cu un sistem de operare revizuit, mai exact Tizen și cu rezoluție 4K. Are o diagonală de 138 centimetri, iar posibilitatea montării pe un perete vă va ajuta să eliberați din spațiul ocupat în cameră.
Televizorul nu e doar avansat din punct de vedere hardware, ci și software, și ca să vă dau un exemplu concret vă spun că televizorul acesta e unul cu browser precum cel de pe calculator.

Modelul KU6402 de 55 inci are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar e avansat tehnologic, ci are și un soft bine pus la punct. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, iar dacă vrei să-l pui pe un perete atunci găsești aici suporturi TV compatibile.

Samsung 55KU6402, TV cu Tizen și rezoluție 4K

Ecranu e unul mare de 138 centimetri, iar acest lucru vă va fi de folos în principal la filme și emisiuni HD. Ceva foarte interesant e că acest aparat are Ultra Clean View, adică o tehnologie care îmbunătățește imaginea și o ridică la calitate similară 4K, chiar dacă e HD sau Full HD.
Softul Tizen suportă aplicații, iar browserul e unul avansat precum cel de pe tabletă ori PC. E atât de avansat încât poți face cumpărături online ori să accesezi diferite rețele de socializare de pe el.
Cred că e important de menționat faptul că acest televizor are și tuner digital triplu care te va ajuta să vezi posturi TV la calitate HD, iar pentru a nu fi nevoie de un receptor are slot CI+.

Există mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de aparat, iar printre acestea se numără aspectul plăcut (e de culoare premium, adică gri), hardware-ul la zi, că are un soft simplu și rezoluția ridicată.
Contra achiziției nu ar fi ceva.

Deci, dacă te interesează un televizor care să-ți ofere posibilitatea de a viziona conținut din multiple surse (Internet, playere Blu-ray, canale TV la calitate HD etc).
Alte televizoare 4K au meniuri care sacadează, dar acesta având procesor quad core va rula totul fluent.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu