≡ Meniu

Samsung 55KU6502, model curbat de 138cm cu Tizen și rezoluție 4K

Samsung 55KU6502 e un televizor de 138 centimetri (e o transformare aproximativă a 55 inci) cu ecran curbat și software Tizen. Un astfel de televizor se adresează în principal persoanelor care vor un aparat pentru un mic cinema acasă. Unghiurile de vizibilitate sunt unele superioare televizoarelor cu panel IPS deoarece curbura ne oferă unghiuri excelente.
Cu un TV precum acesta putem urmări divertisment online, de pe playere Blu-ray, dar și de pe cablu (are inclusiv tuner TV digital).

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi despre care eu zic că nu-i mare în condițiile în care are sunet ok, imagine de calitate deosebită și tuner HD triplu. Poate fi montat și pe perete, iar suporturi compatibile sunt aici.

Samsung 55KU6502, model curbat de 138cm cu Tizen și rezoluție 4K

Ecranul de 138 centimetri e unul de o claritate deosebită mulțumită diagonalei generoase, panelului de claritate, rezoluției 3840×2160 pixeli și curburii. Aparatul are și un soft care îmbunătățește claritatea imaginii, făcând upscale la 4K.
Pentru a putea vedea posturi TV la calitate HD aparatul are tuner triplu și cu slot CI+ în care se introduce cardul primit de la furnizorul de cablu.
Conectarea la net se poate face prin LAN și wireless, eu recomandând conectarea prin al doilea mod deoarece nu mai folosim cabluri. Dacă o să conectați modelul 55ku6502 la Internet atunci o să aveți acces la servicii precum Netflix, dar și la browser-ul modern (e unul de pe care se pot face cumpărături și se poate naviga pe orice site precum de pe browser-ele de pe PC).

Eu recomand acest model întrucât nu doar are un preț competitiv, ci are multe porturi, ecran mare, fiabilitate ridicată, software avansat (similar celora de pe tablete) și că e ușor de folosit.
Din păcate nu e un TV de tip 3D, dar nu știu la ce v-ar fi ajutat acest lucru deoarece experiența 3D nu ar fi fost precum cea de la cinema.

Deci, dacă vrei un televizor care să poată fi utilizat la diverse lucruri legate de divertisment atunci acest model ar fi recomandarea mea. Mi-aș fi dorit să pot posta și un clip care să prezinte televizorul, dar până atunci am postat un clip cu sistemul Tizen din 2016.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu