≡ Meniu

Samsung 58H5203, televizor Smart LED cu diagonală generoasă

Samsung 58H5203 e o alegere foarte bună dacă vreți ceva mai mare pentru o cameră spațioasă și nu doriți ceva simplu, ci cu funcții Smart. La capitolul imagine, impresionează deoarece are un ecran de 58 de inci iar imagine e destul de clară și la o rezoluție de 1920 cu 1080 pixeli. Sunt puține televizoare 4K la ora actuală iar dacă vreți un astfel de model, ei bine, nu sunt multe modele “mai mici”. Majoritatea televizoarelor 4K sunt de circa 50-80 inci.

Alternative sunt destul de multe, chiar și variantele mai mici din aceeași serie. Chiar dacă nu pare cu mult mai mare, ei bine, e cât patru televizoare de 73 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 58H5203, televizor Smart LED cu diagonală generoasă

Dacă acest televizor are caracteristici tehnice sub așteptări atunci alegeți o altfel de serie. Seriile Smart mai ieftine nu oferă multe caracteristici speciale. Pe partea de sunet are: difuzoare de 10 W fiecare, Dolby MS10, DTS Premium Sound 5.1 și Studio Sound. Calitatea audio e bună însă cred că poate fi și mai bună cu un sistem audio extern (clasic).

Rata de refresh e importantă atunci când vizionați un film sau vă jucați un joc. Puteți conecta acest televizor la un media player, PC sau consolă. Tunerul TV incorporat e unul performant deoarece poate reda posturi TV la calitate HD (ca și sunt la această calitate), deci e nevoie de un tuner spațial pentru aceasta.

Ca și porturi prezintă: mufă rețea, HDMI, Scart, USB 2.0 și două HDMIuri. Acestea sunt cele mai utile însă . Accesoriile incluse sunt puține dar puteți folosi chiar și telefonul pentru unele aplicații ori funcții. E bine să aveți un smartphone performant deoarece unele funcții nu sunt disponibile pe orice model.

Ca și caracteristici speciale are: Smart Hub, aplicații, browser web, redare filme prin USB, Dual Core, suport pentru modem USB 3G, Smart View, EPG și mod jocuri.

Plusuri: oferă redare media USB, destule HDMI-uri, ecran generos cu caracteristici tehnice decente etc.
Minusuri: nu e accesibil pentru oricine.

Cred că Samsung 58H5203 e cel mai mare din serie și pare să fie ideal pentru o sufragerie pe măsură. Dacă nu vă plac televizoarele mari deoarece ocupă mult spațiu atunci vă recomand cel de 81 cm din aceeași serie ori una asemănătoare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu