≡ Meniu

Samsung 58J5200, televizor Smart cu MHL

Samsung 58J5200 e cel mai ieftin Smart TV cu ecran mare de la acest brand. Un model Smart poate fi de mai multe feluri iar acesta are funcțiile elementare deci nu se compară cu cele premium. Dacă nu vă interesează prea mult internetul, chiar și acesta mi se pare o alegere bună deoarece filmele să văd excelent pe acesta. Chiar și televizoarele 4K mi se par destul de reușite însă pentru că imagine e de 4 ori mai detaliată ca una FullHD, prețul e mai mare (dacă discutăm de aceeași diagonală).

Dacă nu vă place interfața la acesta, atunci e nevoie de un Smart TV cu sistem de operare. Chiar și acest brand oferă astfel de modele dar la prețuri ceva mai mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 58J5200, televizor Smart cu MHL

Sistemul audio al acestui televizor e unul 2CH cu Down Firing + Base Reflex, iar ieșirea e destul de bună – 20W. Pe partea de imagine are următoarele caracteristici tehnice: imagine 1080p, diagonală de 146 cm, Mega Contrast, aspect lat. Conectorii săi sunt următorii: slot CI+, LAN, USB, HDMIuri, Scart. Observ lipsa tehnologiei WiFi care e destul de utilă la un televizor Smart (conectare fără cablu la internet).

Nu excelează la capitolul accesorii incluse dar nici nu e nevoie deoarece are multe dotări integrate. Ca și caracteristici speciale, acest model are următoarele: aplicații, browser web, DLNA, redare media USB cu subtitrare, mod sport, mod jocuri, teletext, MHL etc. Majoritatea dintre cele anterior menționate sunt prezente la televizoarele mai performante, dar pot fi și mai multe dacă aveți un buget mai mare (pentru un televizor Smart).

Plusuri: arată foarte bine, funcții Smart decente, refresh bun, MHL, sunet puternic și clar.
Minusuri: nu are sistem de operare ca pe cele avansate.

Samsung 58J5200 face parte dintr-o serie ceva mai accesibilă, dar la un preț ceva mai mare se poate lua unul cu Tizen care are mai multe tehnologii și funcții. Un sistem de operare e întotdeauna mai bun decât un software clasic. Dacă acest televizor nu are Tizen, atunci prețul e unul atractiv și poate asta vă și doriți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu