≡ Meniu

Samsung 60J6200, televizor Smart cu PQI 600 și Quad Core

Samsung 60J6200 nu e un televizor curbat însă seria J6300 e una și designule relativ același deoarece numele serie e aproape același. Dacă știți deja acea serie, diferența de caracteristici tehnice e destul de mică. Oricum, acesta e varianta mai ieftin iar calitatea imaginii e aceeași. Chiar și caracteristicile speciale sunt relativ aceleași de aceea nu le voi mai prezenta. Trebuie să știți că un televizor Smart scump are și dotări pe măsură, iar un minus ar fi că nu are imagine 4K.

Nu sunt multe televizoare 4K în acest buget și cu o așa imagine (de 60 inci). Dacă vreți unul 4K, cel mai mic e de circa 100 cm dar nici nu avea sens mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 60J6200, televizor Smart cu PQI 600 și Quad Core

E un LED destul de mare cu sistem audio puternic – 20W (personal, cred că nu mai e nevoie de boxe externe). Tehnologiile au un rol destul de important deoarece ele sporesc calitatea. Deci când alegeți un televizor, trebuie să vă informați bine ce oferă și ce reprezintă fiecare. În cazul acestui brand, nu e cazul deoarece are experiență și oferă ce e mai bun de pe piață.

Ecranul nu e chiar mic și calitatea e una 1080p, iar rata de refresh e de 600 Hz. Poate că nu e cel mai mare refresh dar cred că e suficient. Rolul său e să facă imaginea cât mai clară. Conectivitatea e bună adică are multe porturi, dar și wireless. E inclusă telecomanda clasică dar există și aplicații pentru telefoanele Smart pentru a controla mai bine interfața televizorului.

Plusuri: are un ecran generos, procesor cu patru nuclee, multe HDMIuri și USBuri, software avansat, designul elegant și fiabilitatea.
Minusuri: nu e UltraHD.

Samsung 60J6200 e unul dintre noile televizoare cu Tizen și acesta e un sistem de operare foarte bun. Fiecare producător a făcut o alegere iar un sistem ceva mai bun e Android (e cunoscut de pe telefoane și tablete). Nu are nevoie de un televizor foarte scump pentru a beneficia de niște funcții Smart. O mare parte din televizoarele actuale au funcții Smart și prețurile sunt destul de atractive.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu