≡ Meniu

Samsung 60J6282, televizor Smart cu DTS și PQI 700

Samsung 60J6282 e un televizor smart cu diagonală generoasă adresat celora interesați de un TV pentru filme și emisiuni la calitate maximă. Lipsa rezoluției UHD nu e un impediment în fața vizionării de filme la rezoluții ridicate deoarece are rezoluție Full HD. Oricum de la distanțe mari nu se vede diferența dintre FHD și UHD.

Modelul J6282 e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor care nu doar arată bine, ci unul cu un hardware și software capabil de a rula filme fără sacadări.

Samsung 60J6282, televizor Smart cu DTS și PQI 700

Ecranul e unul generos de 152 centimetri, iar rezoluție 1920×1080 pixeli e numai bun pentru filme HD și Full HD. Unghiurile de vizualizare sunt caracteristice unui model de top, iar imaginea per ansamblu e una deosebită. Datorită acestui lucru televizorul are un index de calitate de 700 (PQI).
Tunerul integrat e unul digital triplu și permite vizionarea posturilor TV la calitate HD. Are o intrare de antenă RF In, iar cardul CI se poate pune în slotul CI+.
Vine cu multiple porturi, iar cele mai importante sunt HDMI, USB și de net (LAN și wireless). Are funcție monitor, iar conectând un laptop la HDMI o să vedeți filme sau ce vreți pe TV. În unele cazuri s-ar putea să fie nevoie să mai faceți ceva setări la TV, dar numai dacă nu vede că la HDMI e conectat un PC.
Unii vor fi itneresați de consumul de energie întrucât diagonala e mare și de aceea trebuie să vă spun că nu are un consum exagerat, ci de doar 184W. Televizoare LCD de 81cm de acum 5-6 ani consumau tot cam atât.

Pentru achiziția modelului de față ar fi costul scăzut, că vine de la un brand de încredere, că are 4 HDMI-uri și imaginea clară.
Lipsa rezoluției UHD nu e un dezavantaj deoarece de la o anumită distanță nu deosebim FHD de UHD. 😉

Deci, dacă vrei un aparat care să te ajute să vizionezi posturi TV și filme la calitate maximă atunci modelul acesta vi-l recomand.
Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu