≡ Meniu

Samsung 60JU6000, televizor Smart cu imagine 4K

Televizor Samsung 60JU6000 face parte dintr-o serie destul de avansată iar acesta pare a fi cel mai mare din serie. Deci dacă vă doriți o variantă mai ieftină, optație pentru cea de 101 cm. Indiferent de diagonala aleasă, caracteristicile tehnice și speciale sunt aceleași. Poate că nu e o serie recent lansată, dar cred că e de ajuns pentru ce vreți să-l folosiți. Din poza de jos se poate observa că are două piciorușe interesante iar stativul clasic nu mai e la modă. Bineînțeles, puteți pune pe perete un televizor dar numai cu un kit de montare.

Ca și alternative pot fi luate în considerare toate variantele acestei serii deoarece aceasta e cea mai mare ori o serie de televizoare similară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 60JU6000, televizor Smart cu imagine 4K

Sistemul audio al acestui model e unul de tip 2CH (cu efect de bass) cu diverse tehnologii noi și ieșire e de 20W. Nu cred că mai e nevoie de un sistem audio extern la un televizor așa de performant. În general, tehnologiile și dotările integrate reduc din perifericele din jurul său (media player, boxe). Designul e același și diferența mai mare e la stativul său, iar finisajule pe negru care e destul de plăcut. Există și televizoare argintii dar numai unele serii le oferă și nu e vorba de o serie oarecare (doar la seriile premium).

Imaginea e destul de mare și clară, iar dacă nu sunteți mulțumiți, atunci trebuie să optați pentru o altă serie. Există televizoare chiar și cu ecran curbat dacă vreți să experimentați ceva diferit. Dotările speciale sunt destul de bune: aplicații, jocuri, browser web, TV/mobile mirroring, redare media USB, diverse presetări, MHL și multe altele.

Plusuri: arată bine, interfață prietenoasă, MHL, imagine Ultra HD, sonorizare excelentă, 800 Hz.
Minusuri: nu are telecomandă Smart.

Samsung 60JU6000 e un televizor destul de bun care poate ține locul vechiului model. Din clipul de jos se poate observa cum arată toate televizoarele seriei JU6000 și chiar nu văd multe motive pentru a nu-l achiziționa. Nu toți producătorii oferă astfel de soluții multimedia pentru sufragerie.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu