≡ Meniu

Samsung 60JU6400, televizor Smart cu imagine Ultra HD

Samsung 60JU6400 nu e un televizor chiar mic ori clasic, iar variantele cele mai mici/mari sunt de 101/189 cm. Aceasta e una dintre acele serii care oferă multe soluții. Are un suport interesant iar pentru montare pe perete e nevoie de un kit special (compatibil cu o versiune așa de mare). Poate că pe perete ar arăta mai bine, însă calitatea imaginii e aceeași iar sunetul poate fi îmbunătățit cu un sistem audio extern. Nu vă recomand boxe foarte performante deoarece sunt scumpe. Alegerea unui sistem audio se face în funcție de camera în care urmează a fi pus (depinde de mărimea sa).

Dacă acesta nu e chiar perfect pentru voi, atunci puteți lua în calcul unul 3D ori cu ecran curbat. Bineînțeles, acelea nu mai au același ecran. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 60JU6400, televizor Smart cu imagine Ultra HD

E un model cu caracteristici tehnice excelente deoarece e un model Smart. Are o ieșire audio de 20 W iar restul tehnologiilor sunt destul de ok. Pe partea de imagine rezoluția e punctul său forte dar fără acele caracteristici speciale, acest televizor nu putea impresiona prea mult. Mai precis, imaginea e una Ultra HD adică cât patru imagini FullHD (e nevoie și de un procesor Quad Core pentru o mai bună fluiditate a imaginilor).

Are multe caracteristici speciale și care ar trebui să fie prezente mai la toate televizoarele, mai puțin la cele standard. Pentru a avea așa funcții e nevoie și de un software mai bun, iar în acest caz e vorba de Tizen. Pentru cei care nu știu, acesta e sistemul de operare iar alți producători aleg Android, WebOS sau altul. Oricum, cele trei sisteme anterior menționate sunt și cele mai bune, dar nu orice brand optează pentru ele.

Plusuri: e la promoție, calitate video excelentă, MHL, designul televizorului, există multe alternative din aceeași serie.
Minusuri: nu oricine și-l poate cumpăra.

Samsung 60JU6400 e o variantă nu chiar mică și se poate concluziona diagonala din numele său, dar și seria. Clipul de jos e cu această serie și indiferent de diagonală, caracteristicile tehnice sunt aceleași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu