≡ Meniu

Samsung 60KS7002, TV de 152 cm

Samsung 60KS7002 e un televizor al anului 2016 cu rezoluție 4K și soft smart. E un TV care se adresează celora interesați de un model cu ecran generos. Acesta are un design plăcut și se va integra perfect în sufrageria dvs, iar la nevoie se poate pune pe un suport ca mai apoi să-l montați pe un perete.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu multă tehnologie integrată.

Samsung 60KS7002, TV de 152 cm

Pe partea de specificații acesta se laudă cu ecranul de 152 centimetri care are rezoluție 3840×2160 pixeli și PQI de 2100. E un model care are și suport HDR cu condiția ca imaginile sau clipurile să fie unele filmate cu aparate care suportă HDR.
Poate fi utilizat la vizionarea posturilor digitale întrucât vine cu tuner HD digital care e de tip triplu. Are și slot CI+ unde poate fi pus cardul, iar din această cauză totul e mai simplu întrucât nu aveți nevoie de un aparat separat pentru a prinde posturi HD.
Vine cu multe tipuri de conectori printre care aș aminti wireless și HDMI. Cel din urmă poate fi utilizat pentru conectarea unui laptop ori a unui desktop.

M-aș orienta înspre acest model deoarece vine cu hardware capabil (procesorul e unul quad core, ecranul e 4K), are software avansat și conexiuni de rețea.
Din păcate nu vine cu sistem Android, însă sistemul Tizen e unul special optimizat pentru astfel de aparat.

În cazul în care ești interesat de un aparat care să arate bine, să-ți afișeze o imagine cât mai clară și să vină cu multe porturi atunci acest model e recomandarea mea.

Deci, dacă te interesează un model care să afișeze o imagine de calitate superioară și care să poată fi utilizat pentru savurarea divertismentului din diverse surse atunci modelul de față ar fi recomandarea mea. Poți vedea pe el filme de pe Netflix, Youtube, de la cablu (inclusiv calitate HD) și de pe harduri externe.
În cazul în care ești în căutare de alternative atunci aici găsești modele cu diagonala până în 152cm.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu