≡ Meniu

Samsung 60KU6072, televizor 4K cu Ultra Clean View

Unul dintre cele mai populare televizoare de la acest brand este Samsung 60KU6072 deoarece oferă cea mai bună calitate în acest buget, dar depinde și de preferințe. Televizoarele 3D nu mai sunt populare cum erau odată, de aceea modelele curbate sunt cea mai interesantă alternativă doar că în același preț, au o diagonală mai mică. Sunt puțini producători care oferă un design curbat, însă nu e obligatoriu cât timp e vorba de un ecran mare cu unghiuri de vizibilitate foarte bune. La acesta, atât calitatea cât și funcționalitatea sunt superioare, datorită faptului că e vorba de un televizor Smart.

Pentru acesta e nevoie de un buget mare care nu e la îndemâna oricui, deci pot spune că televizorul nu se adresează oricui. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 60KU6072, televizor 4K cu Ultra Clean View

Poate că nu e cel mai mare din seria dar un ecran de 60 de inci, e cât patru ecran de 30 de inci (80 cm). Cel mai mare model din serie care e și cel mai scump, e cel de 70 de inci, dar nu cred că e cazul deoarece aveți nevoie de un perete destul de mare pentru el. Noua generație de televizoare oferă un refresh mai bn, tehnologie care măresc claritatea, astfel încât ai putea spune că e naturală imaginea. Oricum, conținutul redat trebuie să aibă o calitate corespunzătoare – 4K.

Conținutul redat poate fi de pe un media player, laptop sau îl puteți găsi prin intermediul aplicațiilor oferite. Poate că Tizen nu e la fel de popular ca Android, dar oferă o interfața foarte utilă și ușor de folosit. Un sistem audio incorporat nu va concura niciodată cu unul extern, dar în acest caz nu cred că ar trebui luat în calcul unul (poate un soundbar de 40W).

Plusuri: conectivitate foarte bună, ușor de folosit, calitate video excelentă, sunet clar, design modern.
Minusuri: nu sunt.

Cel mai mic din serie – 101 cm, mi se pare destul de interesant pentru că televizoarele mici nu sunt chiar așa de performante. Cu alte cuvinte, caracteristicile tehnice și designul sunt aceleași (e un Samsung 60KU6072 cu diagonală diferită). Totuși, pot exista îmbunătățiri pe viitoarele modele, dar numele va fi puțin diferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu