≡ Meniu

Samsung 65JS8500, televizor cu imagine curbată și tehnologie 3D

Samsung 65JS8500 e un televizor modern deoarece are un design elegant pe argintiu, imagine e curbată, refresh-ul e foarte mare, sonorizarea e excelentă etc. Nu e singurul model, se poate alege unul mai mic dacă acesta vi se pare că vă depășește bugetul. dacă nu vă puteți face o idee despre cum arată pentru că e cam mică poza de jos, am pus și un clip la final cu un televizor similar. Chiar dacă poate să difere diagonala, televizorul oferă aceleași dotări.

Alternativele sunt foarte multe deoarece acesta e un televizor premium pentru care e nevoie de un buget generos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 65JS8500, televizor cu imagine curbată și tehnologie 3D

Calitatea video e cea mai bună de pe piață deoarece are cel mai avansat ecran. Sunetul e puternic dar și clar pentru cei care doresc o experiență cinematografică la ei acasă. Pe lângă toate acele caracteristici tehnice, televizorul are și tehnologii avansate: Ultra Clear Panel: Pro, UHD Upscaling, Auto Depth Enhancer, Auto Motion Plus, Nano Crystal Color și multe altele. Ideea e că sunt foarte multe și sunt cele mai bune de e piață. Nu prea am ce să-i reproșez doar că un așa model nu poate fi foarte accesibil.

Alte caracteristici ale acestui model sunt: sistemul de operare Tizen care vine cu multe funcționalități, control vocal, suport pentru cameră web (recunoaștere față și control cu ajutorul mâinilor), WiFi Direct, suport pentru subtitrări dacă vreți să vizionați filme de pe un HHD sau memorie USB, diverse moduri (filme, jocuri), tuner TV performant, suport MHL etc.

Plusuri: arată foarte bine, calitatea audio superioară, imagine Ultra HD cu design curbat, sistemul de operare și toate acele funcții Smart.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Samsung 65JS8500 arată destul de bine motiv pentru care am pus clipul de mai jos pentru cei interesați de aspectul acestui model. E genul de televizor care nu cere un sistem audio suplimentar, media player sau prea multe cabluri prin jur. Poate fi controlat ușor deoarece e o serie avansată și o puteți face cum doriți (funcționalitate crește cu o cameră web compatibilă).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu