≡ Meniu

Samsung 65JS9000, televizor SUHD curbat cu imagine 3D

Televizorul Samsung 65JS9000 e unul cu imagine curbată și face parte dintr-o serie foarte avansată. În general, valoarea aceea din nume sugerează cât e de performantă seria (e direct proporțională cu acel număr). Bineînțeles, există serii superioare dar nu văd unde veți avea nevoie de mai mult. Nu are nevoie de periferice suplimentare, eventual de o cameră web pentru a beneficia de acele funcții suplimentare sau pentru acele aplicații de socializare.

Alternativele sunt destul de multe, însă nu sunt multe televizoare de la alte branduri care se pot compara cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 65JS9000, televizor SUHD curbat cu imagine 3D

Ecranul de 65 de inci e destul de mare și așa trebuie să fie pentru o imagine 4K (Ultra HD). Poate fi setată imaginea fie în mod 3D fie clasic. Pentru modul 3D, e nevoie de ochelari 3D dar voi puteți viziona filme și în modul 2D. Sistemul audio e unul de tip 4.2CH (Front Firing), deci e ceva mai bun decât ce am văzut până acuma.

Tehnologiile audio sunt destul de multe: DTS Premium Sound 5.1, sunet 3D, Dual Woofer, sunet HD și altele. Calitatea imaginii e dată de caracteristicile tehnice dar și de acele dotări. Rata de refresh e foarte mare – 2000 Hz, și ea reduce blurul pentru ca imaginile să fie mai naturale (acel efect de blur apare când imaginea se schimbă brusc). Are multe porturi darașa trebuie să fie la un televizor de ultimă generație.

Accesoriile incluse sunt: telecomanda clasică și telecomanda Smart. Nu toate seriile vin cu acea telecomandă specială și fără ea va fi destul de greu să folosiți acea interfață. Caracteristicile speciale sunt multe și se datorează faptului că e un televizor Smart: aplicații, jocuri, browser web, control vocal, WiFi Direct, Octa Core, Tizen și multe altele. Cu cât e mai avansată seria, cu atât oferă mai mult dotări și tehnologii.

Plusuri: are multe tehnologii, interfață cu Tizen UX, redare media USB, imagine foarte detaliată și curbată.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung 65JS9000 nu e un televizor oarecare care nu are un preț foarte atractiv de aceea nu oricine și-l permite. Din numele său reiese diagonala dar și seria iar seriile clasice nu oferă toate acele tehnologii și caracteristici tehnice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu