≡ Meniu

Samsung 65JU6000, televizor Smart cu 800 Hz și Tizen UI

Samsung 65JU6000 e cel mai mare televizor din seria JU6000 și care cred că v-ar interesa. Bineînțeles, e vorba de ultima generație de televizoare de la acest brand și designul e puțin diferit față de ce am văzut anterior. Culoarea televizorului nu are mare importanță cât timp rama e foarte îngustă, poate doar stativul pentru masă iasă mai mult în evidență. Spre deosebire de televizoarele clasice, acesta are două piciorușe pentru o mai bună stabilitate.

Alternativele sunt multe dacă luați în calcul și alte serii sau producători. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 65JU6000, televizor Smart cu 800 Hz și Tizen UI

Nu recomand variante mai scumpe cât timp nu vă doriți un televizor prea complicat. Un televizor cu sistem de operare e ușor de folosit deoarece totul e la locul potrivit pe când un televizor Smart simplu parcă nu are un meniu prea bine structurat. Calitatea sunetului mi se pare destul de bună deoarece are un sistem audio de tip 2CH (Down Firing + Bass Reflex) cu ieșire de 20W.

Pe partea de conectivitate are: WiFi, HDMIuri, port pentru căști, USBuri 2.0 și altele. Calitatea imaginii e dată de toate acele caracteristici tehnice și nu trebuiesc neglijate nici acele tehnologii.

Accesoriile incluse sunt foarte puține dar nici nu putea avea multe deoarece nu are tehnologie 3D și se poate folosi și telefonul ca telecomandă. Deci nu trebuie o telecomandă diferită pe lângă cea deja inclusă. Nu pot spune că-i lipsește ceva la capitolul dotări dar nici la partea de funcții: ConnectShare, mod Sporturi, WiFi Direct, Instant On, Tizen, procesor Quad Core. Acestea sunt puține din multele caracteristici speciale care le are și care sunt prezente pe toatele televizoarele JU6000 (nu e exclus să fie și pe alte serii însă nu sunt chiar toate).

Plusuri: multe caracteristici speciale, design simplu și elegant, fiabilitate, performanțe mari (procesor foarte bun, refresh mare), interfață prietenoasă oferită de Tizen.
Minusuri: nu oricine și-l permite.

Samsung 65JU6000 e o soluție multimedia destul de mare pentru sufragerie. Dacă nu aveți loc pentru a pune un televizor pe măsuță, se poate monta pe perete dacă achiziționați un kit de montare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu