≡ Meniu

Samsung 65JU6400, televizor Smart cu imagine Ultra HD

Televizorul LED Samsung 65JU6400 e un model Ultra HD și se pare că anul acesta vor vedea destul de multe astfel de televizoare. Această serie nu oferă tehnologie de tip 3D dar oferă în schimb alte dotări și funcții. Fiind un model Smart, are ceva mai multe funcții și tehnologii. E o serie ceva mai ieftină și care merită să o încercați în special că e disponibilă în diverse variante (dimensiuni diferite). Chiar dacă nu e precum seria JS9000. imaginea e una calitativă. Având în vedere cât costă, o alternativă poate fi un televizor curbat 3D ceva mai mic, depinde de preferințele voastre.

Dacă nu vă place că e prea scump, optați pentru varianta de 101 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 65JU6400, televizor Smart cu imagine Ultra HD

E un LED din generația 2015 care merită încercat deoarece oferă ce e mai bun de pe piață. Pe partea de sunet are următoarele: sistem de tip 2CH, Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound, HD Audio etc.

Pe partea de imagine are: o diagonală de 163 cm , rezoluție de 3840 cu 2160 pixeli, aspect lat, panou Ultra Clear, 900 Hz etc. Porturile disponibile sunt următoarele: HDMIuri, USBuri, ieșire căști și altele. La modelele performante sunt ceva mai multe porturi, pe când la televizoarele ieftine, veți găsi doar un USB și 1-2 HDMIuri.

Din toate acele caracteristici speciale, o mare parte din ele se datorează faptului că e un Smart TV. Mă refer la: aplicații, jocuri, browser web, WiFi Direct, procesor Quad Core, Ultra Clean View, ConnectShare, Tizen UX etc. Partea software e importantă cât timp nu vreți să folosiți tabletă în sufrageria voastră, dar la unele televizoare telefonul ori tableta pot fi folosite ca și o telecomandă.

Plusuri: redare media USB, MHL, Quad Core, generație nouă, rata de refresh, ecran mare și detaliat.
Minusuri: nu prea sunt, poate fi prețul.

Samsung 65JU6400 nu e o alegere oarecare și nici prețul nu e unul chiar mic, însă eu aș alege acesta deoarece nu aș avea nevoie de mai mult. Tehnologia 3D e interesantă dacă aveți ochelari corespunzători și se adresează celor pasionați de filme.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu