≡ Meniu

Samsung 65JU7000, TV Ultra HD de 163 cm

Samsung 65JU7000 este un televizor al anului 2015 care se remarcă prin faptul că are un ecran imens de 163 cm (ecranul e unul plat), procesor quad, sistem Tizen, control smart (printr-o telecomandă specială) și suport 4K (rezoluție 3840×2160). Fiind un model cu ecran așa de mare e perfect pentru cei care vor să-și facă un mic cinema acasă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Dacă ați văzut acest televizor undeva și vi-l doriți neaparat, dar nu aveți banii necesari atunci există și modelul 40JU7000 care valorează o treime din prețul acestui 65JU7000. Modelul de 65 inci are un cost superior deoarece ecranul e mult mai mare, iar ecranele mari implică niște costuri suplimentare.

Samsung 65JU7000, TV Ultra HD de 163 cm

Ca specificații impresionează prin ecranul generos de 163 centimetri, rezoluția de tip 4K, suportul dts, multitudinea de porturi, suportul 3D (nu știu cât de mult o să vă ajute acest lucru) și softul avansat.
Pe partea de imagine stă extrem de bine deoarece cu ajutorul lui puteți vedea filme 4K, să vă jucați diferite jocuri fără lag ori să vizionați posturi TV la calitate HD.
Din păcate la capitolul sunet nu stă prea bine deoarece ecranul e foarte subțire și de aceea ieșirea de sunet e de 20W… foarte puțin. Din această cauză vă recomand un sistem audio de aici.

Avantaje ale achiziționării unui TV precum acesta ar fi suportul 3D, 4K și softul avansat (e mai avansat decât platforma Smart TV a anului 2014).
Dezavantaje sunt, mai exact lipsa camerei web și a unor boxe mai puternice. Probabil că lipsa sistemului de operare al celor de la Google ar fi privită ca un alt minus, dar pe mine nu mă interesează prea mult cu ce sistem vine un televizor deoarece eu mă uit la filme și stau mai puțin pe net-ul televizorului.

Alături e pus un preview pentru a vă face o părere aproximativă legată de cum se prezintă sistemul Tizen (toți producătorii de televizoare se orientează înspre Android, dar Samsung merge pe Tizen…). În clip e un televizor similar ca aspect, care vine tot din generația televizoarelor 2015.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu