≡ Meniu

Samsung 65JU7500, televizor Curbat de 163 cm cu imagine 4K

Televizorul Samsung 65JU7500 e un model destul de reușit și care e o variantă destul de reușit. Pentru un buget mai mic ar fi un televizor ceva mai compact. Fiecare serie oferă multe variante iar cea mai mare e și cea mai costisitoare. Din poza de jos că puteți face o idee despre el dar există și prezentări video ale acestei serii. Diagonala ecranului nu are mare relevanță deoarece caracteristicile tehnice sunt aceleași.

Alternativele sunt variantele mai mici sau mai mari ale acestei serii. Din numele seriei vă puteți face o idee despre ea, adică cu cât e mai mare cu atâte mai bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 65JU7500, televizor Curbat de 163 cm cu imagine 4K

Aceste caracteristici speciale sunt destul de bune pentru un televizor: imagine 3D, funcții Smart, sistem audio de 40 W, imagine 4K, diagonală de 163 cm, 1400 Hz etc. Un rol foarte important îl au și tehnologiile, deoarece măresc mult calitatea imaginii dar și a sunetului (depinde de care discutăm). Are un tuner TV decent și e de tip DVB-T/C/S2 care e foarte bun.

Porturile sale sunt următoarele: LAN, WiFi, patru HDMI-uri, USB-uri 3.0, dar are și porturile clasice. Prezintă multe caracteristici speciale și majoritatea sunt date de partea software, adică dacă nu era Smart TV, nici nu le avea. Pe lângă telecomanda clasică e inclusă și telecomanda specială fără de care nu veți putea folosi multe funcții ale sale. Nu e genul de televizor care l-ați putea pune într-o sufragerie mică sau într-un dormitor. Acesta trebuie pus într-o cameră mare astfel ca distanța de la care îl priviți să fie una corectă.

Plusuri: are o rată de refresh mare, telecomanda Smart, imaginea e una de tip Ultra HD, tehnologie de conversie a imaginii 2D-3D, multe porturi USB și sistem audio puternic.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Samsung 65JU7500 e un televizor destul de bun și care merită cumpărat deoarece oferă o imagine ceva mai deosebită – curbată. Din clipul de jos se poate observa că arată foarte bine și veți vedea cam care sunt caracteristicile sale. Aceste televizoare reprezintă viitorul și nu găsesc multe motive pentru a nu le achiziționa.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu