Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 65KS7502, televizor cu Tizen și imagine curbată

Televizorul curbat oferă o experiență ceva mai plăcută decât cele din generațiile precedente cu tehnologie 3D, iar Samsung 65KS7502 e un bun exemplu că nouă generație e alegerea ideală. Bineînțeles, alte branduri oferă acea tehnologie de conversie a imaginii dacă nu vă interesează un model curbat iar prețurile sunt piperate pentru un model mai avansat. Dacă varianta de 163 cm vi se pare cam scumpă, alegeți cel de 108 cm deoarece oferă aceleași specificații tehnice. Motiv pentru care sistemul audio e același indiferent de opțiune, iar de 40W ar trebui să fie minimul.

Sunt destul de multe serii care poate v-ar interesa în cazul în care acest model nu vă este pe plac. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 65KS7502, televizor cu Tizen și imagine curbată

Poate fi folosit ca monitor pentru un PC/laptop sau chiar pentru o consolă ca Sony PS4 sau Xbox One. Nu veți găsi alt televizor mai bun în acest buget și de la un alt brand, însă preferințele diferă de la un utilizator la altul. Sunetul mi se pre suficient de bun dar există și periferice care pot îmbunătății sunetul – soundbar. Pentru cei care nu au mult mobilier în sufragerie deoarece vor să economisească spațiu, le recomand pachetul cu suport TV inclus.

Refreshul e foarte bun cu acele tehnologii incorporate, de aceea claritatea nu poate fi pusă la îndoială. Nu are sens să fac o listă cu toate acele dotări deoarece sunt aceleași indiferent de variantă aleasă. Chiar și între serii nu sunt diferențe mari dar mă refer strict la seriile mai avansate. Interfața e destul de reușită deoarece veți găsi multe opțiuni, aplicații suficiente, browser web decent, servicii web utile și altele.

Plusuri: destul de multe caracteristici speciale, arată bine, imagine clară, multe porturi, interfață ușor de folosit, navigare web, procesor Quad Core etc.
Minusuri: nu am găsit.

Samsung 65KS7502 e cea mai mare variantă a acestei serii și un ecran mare oferă doar avantaje. Detaliile sunt mai evidente dar puteți viziona chiar și conținut 1080p. Dacă nu sunteți convinși că acest televizor reprezintă cea mai bună variantă, atunci vă recomand clipul de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu