Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 65KS8002, televizor cu imagine perfectă

Televizorul SUHD Samsung 65KS8002 poate concura cu multe modele ale altor branduri și Tizen mi se pare o alegere foarte bună. Suportul pentru masă arată destul de bine și nu văd de ce ați alege un suport pentru perete. Chiar și un model curbat ar arăta mai bine pe o comodă lungă și îngustă, astfel se pot pune un soundbar sau alte dispozitive. Nu cred că veți conecta prea multe la acesta pentru că dotările sunt peste medie. Poate vreți să jucați jocuri de pe consolă sau să conectați un laptop cu cablu HDMI.

Spre deosebire de seriile premium, aceasta oferă mai multe variante, iar cea mai mică e de 123 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 65KS8002, televizor cu imagine perfectă

Un model Smart oferă sistem de operare destul de bun și trebuie să găsiți mai toate opțiunile. Pe lângă toate acele caracteristici tehnice, sunt prezente și o mulțime de tehnologii care îmbunătățesc experiența. Nici nu mai e nevoie să mergeți la cinema cu un ecran atât de mare acasă și veți aprecia cât de bine se vede și se aude pe noul televizor. De cele mai multe ori, nu mai e nevoie de absolut nimic în plus sau de achiziționat.

Se poate conecta wireless la internet și pot fi folosite aplicații existente pentru a reda conținut media, a socializa, viziona cele mai noi știri sau chiar și filme. Dacă vreți doar să navigați pe web, aveți la dispoziție un browser web foarte bun care e oferit de Tizen. E nevoie de un suport destul de mare pentru a-l putea monta pe perete, dar nu văd de ce ați face-o.

Plusuri: telecomandă Smart inclusă, refresh decent, imagine foarte detaliată și naturală, tuner performant, ieșire de 60W.
Minusuri: nu sunt.

Samsung 65KS8002 e una dintre cele mai bune alegeri de pe piață și care nu costă foarte mult deoarece nu are imagine curbată. Sunt televizoare care arată ca și acesta doar că oferă o imagine curbată sau alte caracteristici speciale. Oricum, nu cred că veți avea nevoie de ceva mai bun și calitatea imaginii ține cont și de conținutul ales.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu