Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 65KS9502, televizor Curbat cu imagine de 163 cm

Samsung 65KS9502 nu este un televizor Smart clasic deoarece face parte din segmentul premium oferind următoarele: HDR, Quantum dot color, imagine curbată, imagine Ultra HD, Edupedia (ideal pentru copii) și multe altele. Modelele mari din seriile mai avansate (7000 până la 9500) oferă mult mai multe dotări decât un model dintr-o serie mai accesibilă. Puteți identifica destul de ușor un model mai dotat de unul accesibil, în special la partea de design: stativ argintiu și subțire, ramă foarte îngustă, ecran curbat și dotările sale. Oricum, numărul de porturi nu mai are mare relevanță deoarece tot mai multe modele noi au aceleași porturi, iar un HDMI în plus și în minus nu avantajează sau dezavantajează pe nimeni.

Multe televizoare de la acest brand sunt apreciate pentru performanțele ridicate, calitate și fiabilitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 65KS9502, televizor Curbat cu imagine de 163 cm

Chiar dacă nu e vorba de un OLED, calitatea imaginii e peste medie și nu cred că aveți ce să-i reproșați. Dacă nu sunteți mulțumiți de puterea difuzoarelor, atunci se poate conecta un soundbar cu ieșire audio superioară. Anumite periferice nu mai sunt necesare deoarece dotările sunt numeroase și mulți utilizatori sunt mulțumiți cu ce vine. Puteți reda fișiere media de pe un stick USB, viziona filme de pe laptop prin intermediul unui cablu HDMI, reda conținut de pe internet cu ajutorul aplicațiilor sau chiar să navigați pe acel browser. Un model atât de mare oferă destul de multe și nu cred că nu le veți aprecia.

Plusuri: arată destul de bine, suficiente porturi, poate fi montate pe perete, tuner TV performant, imagine foarte clară, sunet destul de puternic etc.
Minusuri: nimic.

Cu siguranță, nu oricine își poate poate permite un Samsung 65KS9502 și această serie nu oferă multe variante (dimensiuni). Totuși, consider că e un preț corect pentru ce oferă, iar un model cu imagine plană e mult mai accesibil. Am pus și un clip pentru cei interesați de acest model și vor să vadă cum arată și care e interfața. E vorba de Tizen care e prezent pe multe alte televizoare de la acest brand.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu