≡ Meniu

Samsung 65KU6072, model 4K cu dts 5.1

Samsung 65KU6072 e un televizor de 65 inci (163 centimetri) care are rezoluție 4K și sistem de operare Tizen (echivalent Android).
Se adresează celora interesați de un aparat cu care să se uite la meciuri calitate HD, filme Blu-ray și conținut de pe Netflix.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e în tendințe cu cerințele actuale (rezoluție UHD, sistem operare avansat, claritate a imaginii deosebită).

Samsung 65KU6072, model 4K cu dts 5.1

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu diagonala de 163 centimetri (există și un model de 176 centimetri pentru cei interesați de ceva mai mare) și cu o rezoluție 3840×2160 pixeli.
Tunerul integrat e unul digital dublu, iar asta presupune că vă va ajuta să vedeți posturi TV la calitate HD, dacă aveți și un abonament corespunzător. Dacă vă uitați la filme HD atunci televizorul va încerca să le îmbunătățească calitatea făcându-le upscale.
Partea software e reprezentată de Tizen care e un sistem de operare realizat de Samsung și care vrea să concureze cu Android. Cert e că facilitează navigarea pe net, cumpărăturile online și că există aplicații pentru cele mai populare servicii online (inclusiv Netflix și Youtube).
Rama ecranului e una foarte subțire și din această cauză e un aparat care va arăta bine pe un suport și mai apoi montat pe perete.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție corect, suportul pentru aplicații, că are porturi de rețea și că are dts.
Contra nu ar fi ceva. Chiar e perfect din toate punctele de vedere. (la televizoarele 4K din ziua de azi trebuie văzut și cât de bun e procesorul deoarece în caz contrat o să aveți parte de sacadare, dar nu e valabil și în cazul modelului acesta întrucât totul e fluent.)

Deci, dacă vă interesează un televizor modern care să aibă integrate multe facilități, dar care în special să ofere o imagine de claritate superioară atunci acest model din seria Ku6072 ar fi recomandarea mea.
Am pus alături un clip cu seria KU6000 pentru a vă face o părere aproximativă despre cum arată acest model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu