≡ Meniu

Samsung 65KU6092, televizor 4K foarte performant

Televizorul acest a Samsung 65KU6092 e cel mai mare din seria KU6092 și de aceea nu e accesibil pentru oricine. Oricum, dacă nu aveți un buget mare și vă place acest model, cel de 101 cm sau 125 cm oferă aceleași tehnologii și dotări. Eu aș alege un televizor cât mai mare deoarece oferă o experiență mai plăcută, că doar e 4K. Sunt destul de multe modele 4K pe piață iar cel mai mic e de 100 cm, însă nu prea se văd detaliile pe el, ci mai degrabă pe unul cu imagine de cel puțin 138 cm.

E mult peste un televizor clasic și nici nu cred că se mai fac modele fără sistem de operare (non Smart). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 65KU6092, televizor 4K foarte performant

Orice televizor nou poate fi un bun monitor deoarece oferă o conectivitate bună și caracteristici tehnice potrivite. Sistemul audio integrat nu se poate compara cu unul clasic însă are numeroase caracteristici speciale care îmbunătățesc experiența. Pe partea de imagine, un televizor trebuie să impresioneze iar în acest caz e vorba de următoarele: Contrast Enhancer, PQI 1300, UHD Dimming, mod filme, UHD Up-Scaling, HDR și Pur Color. Deci acest televizor va oferi o calitatea video mai bună chiar dacă e vorba de un film 1080p, dar eu vă recomand doar conținut 2160p.

Nu are o telecomandă specială, dar puteți folosi o tastatură wireless pentru navigare sau telefonul mobil pentru anumite funcții. Vă puteți conecta wireless la internet folosindu-vă de un router wireless dar și de un cablu de rețea, însă cred că vă place să aveți cât mai puține cabluri prin cameră.

Plusuri: are un ecran destul de mare, calitate superioară, Tizen, destule dotări și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung 65KU6092 e un gadget care e ideal pentru cei care vor să vizioneze conținut media la un alt nivel. Rezoluția ecranului e principalul motiv pentru care ați alege acest televizor, dar pentru a fi mai bun decât restul, are nevoie de un procesor Quad Core, refresh mare și numeroase tehnologii. Dacă nu sunteți convinși, că acesta vi se potrivește, vă recomand clipul de mai jos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu