≡ Meniu

Samsung 65KU6172, televizor curbat la preț bun

Dacă nu sunteți mulțumiți de cea mai mică variantă – 40 inci, atunci cu siguranță Samsung 65KU6172 vă este pe plac. Chiar dacă diferența de preț e foarte mare, ecranul e cu 62 de cm mai mare, adică e vizibilă acea diferență. Nu aș pune un televizor atât de mic în sufragerie, ci mai degrabă unul ca cel de jos și aș renunța la mobilier. Nu e nevoie să se menționeze că poate fi folosit ca monitor deoarece e evident că doar are intrări HDMI suficiente și se poate alege din meniu.

Cu siguranță, calitatea e mai bună la un televizor decât la un monitor deoarece monitoarele nu sunt așa de mari, iar jocurile și filmele se văd mai bine pe acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 65KU6172, televizor curbat la preț bun

Sistemul audio integrat poate fi comparat cu unul clasic deoarece claritatea e una superioară și nu e nevoie să fie foarte puternic, dar e loc de mai bine la acest capitol (ar fi fost ideal dacă era de 40W și cu subwoofer incorporat). E foarte important ca să țineți cont de acea distanță de la care îl priviți, adică dacă îl priviți de la 3 metrii e ok, însă de la o distanță mai mică (2-2.5 metrii) aș recomanda o variantă mai mică.

Nu voi enumera toate acele caracteristici speciale dacă ați văzut deja modelele mai mici. Accesoriile incluse sunt cele standard dar cred că telecomanda putea fi una ceva mai interesantă, că doar e un televizor Smart. Însă, mulți dintre voi cred că aveți un telefon inteligent care îl puteți folosi în locul acelei telecomenzi.

Plusuri: imagine destul de naturală, multe caracteristici speciale utile, sistem cu Tizen OS, finisaj premium, sunet puternic (e loc de mai bine).
Minusuri: nu am găsit.

Samsung 65KU6172 arată destul bine și e varianta curbată la cel din clipul postat de mine mai jos. Chiar dacă e vorba de o serie puțin diferită, asemănările sunt destul de multe. Cel de sus e mult mai mare și designul curbat va da un plus de eleganță sufrageriei. Nici nu cred că îl veți pune într-un dormitor unde doar voi îl puteți admira. E genul de televizor care atrage multă atenție iar musafirii vor fi „dați pe spate”.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu