≡ Meniu

Samsung 65KU6402, televizor 4K cu PQI 1500

Samsung 65KU6402 e un televizor de 163 centimetri cu soft smart și rezoluție 4K (3840×2160 pixeli). Se adresează celora care vor un aparat deosebit întrucât are un PQI de 1500, deci un index de calitate al imaginii destul de crescut.
Vine cu tot ce ai nevoie așa încât să poți viziona divertisment din multiple surse (Internet, dispozitive externe, cablu etc).

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu tehnologii noi integrate (rezoluție UHD, procesor quad core, sistem Tizen și altele). Face parte din seria KU6402, iar alte modele din această serie pot fi văzute pe această pagină.

Samsung 65KU6402, televizor 4K cu PQI 1500

Dacă ai conținut FHD, HD sau SD și vrei să îl savurezi la UHD atunci trebuie știut că acest televizor are caracteristica UCV prin care face upscaling, deci îmbunătățește calitatea imaginii.
Sistemul de operare nu e Android, însă e o alternativă foarte bună – Tizen – care vien cu aplicații (Netflix, Hulu, HBO Go etc) și posibilitatea instalării altora.
Conectarea la net se realizează simplu și fără bătăi de cap deoarece vine cu wireless integrat. Iar, dacă aveți un router wireless atunci îl puteți utiliza pe acela ori dacă atunci puteți lua unul de aici.
Tunerul e unul triplu, mai exact DVB-T/C/S2 și vă va oferi posibilitatea vizionării conținutului HD (de la cablu, antenă ori satelit) la detalii maxime.
Pe partea de conectori vine cu HDMI, USB și LAN (acești conectori fiind cei mai importanți).

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că e numai bun pentru un home cinema, hardware-ul superior, că are player integrat și imaginea de calitate superioară.

Deci, dacă vrei un aparat cu care să savurezi divertisment la cea mai bună calitate atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Alături e și un clip cu un model similar și se poate vedea că arată foarte bine. Dacă vă deranjează aspectul piciorului atunci trebuie știut că poate fi montat pe un perete întrucât are Vesa 400X400.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu