Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 70KU6072, televizor Smart cu DTS Studio Sound 5.1

Samsung 70KU6072 e unul dintr cele mai vândute televizoare de pe piață deoarece oferă tehnologii destul de bune în acest buget. Totuși varianta mai mare putea să aibă un sistem audio integrat mai puternic, de aceea aveți posibilitatea să alegeți la un preț avantajos un soundbar 2.1 de la același brand. Nu e vorba de unul de 40W, ci unul de 300W cu subwoofer wireless. Deci vă veți bucura de o experiență pe măsură dacă alegeți acel pachet și e nevoie de un router wireless, dacă nu aveți deja unul.

Multe alternative sunt oferite doar de acest brand și mă refer la alte serii, dar nu cred că e nevoie să alegeți altul, eventual unul mai mic (dacă buget e mai mic sau limitat). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 70KU6072, televizor Smart cu DTS Studio Sound 5.1

E vorba de noua gamă de televizoare de la acest brand care arată destul de bine și dacă nu aveți loc pe o comodă sau măsuță, atunci poate fi pus pe perete. Bineînțeles, pentru a-l instala e nevoie de un kit de montare care nu e foarte scump și care trebuie luat în funcție de televizor. Tehnologiile sunt destul de avansate dar pentru cei care vor să aibă un cinema la ei acasă, e nevoie de o putere ceva mai mari. Are un tuner TV destul de bun deoarece poate recepționa posturi la calitate HD sau poate preferați să vizionați conținut media de pe Netflix.

Multe caracteristici speciale depind de partea Smart a acestui model și sunt niște dotări mai speciale. Pot spune că sunt destul de multe însă nu e vorba de cea mai avansată serie disponibilă de la acest brand.

Plusuri: arată destul de bine, performanțele sunt acceptabile, interfață prietenoasă, dotări numeroase.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung 70KU6072 e un televizor foarte popular indiferent că unii au ales varianta de 40 de inci ori cea de 70 inci. Alegerea diagonalei se face în funcție de cameră iar pentru sufragerie se aleg televizor cât mai mari. Chiar dacă despachetarea de mai jos e cu varianta de 40 de inci, dotările sunt cam aceleași.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu