≡ Meniu

Samsung 78JS9500, televizor curbat Smart de 197 cm

Televizorul Smart Samsung 78JS9500 face parte din cea mai nouă generație de televizoare iar acesta pare a fi cel mai mare – 78 inci. Sincer, nu aș înțelege pe cei care vor ceva și mai mare. Poate un video proiector ar fi soluția dar claritatea nu e aceeași indiferent de momentul zilei (videoproiectoarele sunt bune când luminozitatea e scăzută). Ecranul e unul de tip SUHD care e prezent doar la televizoarele curbate dar sunt multe modele ale acestui an care au imagine Utra HD sau 4K. Cu această ocazie, televizoarele 1080p vor fi ceva mai ieftine.

Alternativele sunt variantele mai mici din această serie și eu nu aș alege o altă serie deoarece ar avea mai puține dotări și tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 78JS9500, televizor curbat Smart de 197 cm

Sunetul e clar și puternic cu un sistem 4.2CH și ieșire audio de 70 W, dar și tehnologiile au un rol esențial. Alături de acesta puteți lua o consolă, dacă vă plac jocurile. În rest, nu mai e nevoie de nimic deoarece are cam tot ce e necesar incorporat.

Pe partea de imagine are: diagonală de 197 cm, rezoluție de 3840 cu 2160 pixeli, aspect lat, panou Ultra Clear, 2400 Hz, contrast de tip Mega (e destul de mare), mod filme, PurColor și multe altele. Porturile sale sunt următoarele: patru HDMIuri, porturi USB de tip 2.0, slot CI+, LAN etc. Vă recomand să vă conectați wireless deoarece nu mai trebuie cabluri ci doar un router wireless (e bine să-l puneți undeva mai sus și în centru casei). Caracteristicile speciale sunt următoarele: aplicații, jocuri, browser web, Skype, control vocal, control prin gesturi, TV pe mobil și invers, procesor cu opt nuclee, redare USB cu subtitrare, PiP, Tizen, MHL (redare media prin cablu USB), Anynet+ etc.

Plusuri: are multe funcții speciale, cameră web integrată (acceptă gesturi), microfon integrat, Octa Core, rată de refresh mare etc.
Minusuri: prețul.

Samsung 78JS9500 nu e un televizor oarecare de aceea are și acea telecomandă specială care trebuie folosită pentru aplicații sau pentru a interacționa mai ușor cu Tizen. Acest software e perfect dar și Androidul e o alegere foarte bună.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu