≡ Meniu

Samsung 78JU7500, televizor Curbat 3D de 197 cm

Acest televizor Samsung 78JU7500 e cel mai mare din serie dar există și serii mai performante dar care nu oferă prea multe tehnologii sau dotări în plus. Seriile superioare, oferă procesor Octa Core, cameră web, refresh de 2400 Hz, iluminare SUHD etc. Diferențele nu sunt așa de evidente, dar camera web putea fi de folos pentru unele funcții (gesturi) sau aplicații (de socializare, de exemplu: Skype).

Dacă vi se pare cam scump, alegeți unul de 48 inci sau chiar mai mic. Televizoarele UHD pot fi și de dimensiune reduse. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung 78JU7500, televizor Curbat 3D de 197 cm

Pe partea de iluminare are tehnologie LED, iar pentru că e vorba de generația 2015, caracteristicile tehnice sunt foarte bune. Calitatea audio e una superioară și ieșirea audio e de 40 W. Chiar și tehnologiile audio sunt importante și nu le voi mai enumera deoarece nu știu cât de folos vă sunt denumirile lor. Imagine e Ultra HD, adică rezoluția e de 3840 cu 2160 pixeli (numită și 4K, adică e cât patru imagini 1080p). Rata de refresh e de 1400 Hz și are un rol destul de importantă, cu cât e mai mare cu atât imaginea e mai naturală.

La capitolul conectivitate are: port LAN, tehnologie wireless, HDMIuri, USB-uri etc. Accesoriile incluse sunt următoarele: telecomanda specială pentru funcțiile Smart și telecomanda clasică. Caracteristicile speciale speciale sunt: MHL, Tizen, Quad Core, PiP, Ultra Clean View, Twin Tuner, aplicații, jocuri, browser web etc.

Plusuri: are funcție MHL, software cu Tizen, ecran generos și curbat, design modern și performanțe mari.
Minusuri: nu are cameră web integrată.

Samsung 78JU7500 e o alegere foarte bună pentru cei care vor ceva mai mult decât un televizor și care țin la dimensiune, adică vor un televizor generos. Un ecran de aproape 2 metrii e satisfăcător iar ca să vă faceți o idee, e cât patru televizoare de 40 inci. Se adresează celor care nu sunți mulțumiți de un video proiector sau chiar de actualul televizor. În fiecare an apare ceva nou și nu știu ce ar putea oferi în plus televizoarele din 2016. Prezentarea de jos e cu această serie și dimensiunea nu prea contează.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu