≡ Meniu

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE, model cu 7kg și Eco Bubble

Mașina de spălat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE e un model al anului 2016 care se evidențiază prin eficiența energetică superioară și faptul că are o ușiță suplimentară în cazul în care dorești să adaugi rufe suplimentare. Conceptul de Add Wash e unul relativ nou și unic, fiind disponibil doar la mașinile celor de la Samsung.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și un aparat care vine cu multe lucruri utile integrate cum ar fi capacitatea mare de încărcare, programul rapid, silențiozitatea și depanarea simplă prin Smart Check.
Din imaginea de alături se poate vedea că panoul de comandă e unul simplu, iar acest lucru va face aparatul ușor de manevrat chiar și de persoane vârstnice. Vizual arată bine, chiar dacă nu e gri precum modele de aici.

Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE, model cu 7kg și Eco Bubble

Caracteristica Add Wash permite să adăugați rufe de care ați uitat fără a întrerupe ciclul de spălare.
Motorul e unul cu inverter (invertor digital), iar acest lucru asigură o eficiență energetică superioară, zgomot minim și performanță durabilă.
Fiabilitatea aparatului e una superioară întrucât vine cu o garanție de 2 ani, iar motorul e unul cu garanție de 10 ani.
Nivelul de zgomot e unul redus de 54 decibeli, lucru valabil pentru spălare, iar la centrifugare e de 74 decibeli.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că arată bine, panoul de comandă modern, inovațiile tehnologice și consumul redus de curent. Un alt avantaj ar fi depanarea inteligentă, iar acest lucru înseamnă că folosind o aplicați poți vedea ce înseamnă codul de eroare de pe ecranul mașinii și în felul acesta economisești timp.

Din păcate nu e menționat nimic de Fuzzy Logic, dar în schimb are Eco Bubble și Soak Bubble. Prima presupune că spălarea se realizează cu apă rece, economisindu-se curent de până la 70%, iar a doua e o tehnologie care face ca petele să fie spălate eficient.
În cazul în care te interesează alternative la acest model cu o capacitate superioară atunci le găsești aici, iar un model cu 8kg ar fi WW80K5210VW/LE.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu