≡ Meniu

Samsung Add-Wash WW70K5210XW/LE, mașină cu digital inverter și 7kg

Samsung Add-Wash WW70K5210XW/LE e un model care nu doar arată bine, ci e și funcțional deoarece vine cu caracteristica AddWash care presupune că se pot adăuga rufe chiar dacă ciclul de spălare a început întrucât vine cu o ușiță mică.
E un model cu încărcare frontală care are niște dimensiuni normale de 85x60x46 (ÎxLxA cm), iar din această cauză nu veți întâmpina probleme în a o amplasa acolo unde doriți.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are un nivel de zgomot redus întrucât are 56 decibeli la spălare (la centrifugare are 75 dB).

Samsung Add-Wash WW70K5210XW/LE, mașină cu digital inverter și 7kg

Vine cu o capacitate de 7 kilograme, iar consumul de curent e unul redus deoarece are clasa A+++. Legat de centrifugare trebuie spus că are clasa B cu 1200 rotații.
Are un număr de 14 programe care te vor ajuta să speli rufe din diferite țesături, iar programul rapid de 15 minute e special pentru rufe nu prea murdare ori pentru o cantitate redusă de rufe.
Vine cu funcția Eco Bubble care presupune că spălarea se realizează excelent chiar și la temperaturi scăzute. Avantajele ar fi țesăturile care țin mai mult timp și că se economisește curent.
Pentru petele dificile există Bubble Soak, această caracteristică fiind una care înmoaie petele bine și astfel e scoasă orice pată.
Componentele care compun electrocasnicul de față sunt de calitate superioară întrucât motorul e unul cu garanție de 10 ani.

Pentru achiziția acestui model ar fi că nu costă mult, că arată bine, consumul redus de curent și că poate fi utilizat de oricine fără mari bătăi de cap. Fiabilitatea e una bună, acesta fiind un alt atuu al mașinilor de la acest brand.
Din păcate nu are uscător incorporat, iar dacă vă interesează așa ceva atunci vă recomand modelul WD90J6410AW/LE.

Modelul WW70K5210XW/LE e unul modern care incorporează cele mai utile tehnologii așa încât facturile la curent să fie mici, iar hainele să fie cât mai curate. O altă tehnologie utilă e Smart Check care permite diagnosticarea erorilor cu un telefon inteligent așa încât să nu pierdeți timp prețios.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu