≡ Meniu

Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE, model alb cu 8kg

Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE e o mașină de spălat rufe care beneficiază de o eficiență energetică superioară și o capacitate de 8 kilograme. Aparatul acesta se adresează persoanelor interesate de un model care să poată spăla o cantitate mare de rufe, iar consumul de resurse să fie mic. Mașinile din ziua de azi sunt făcute pe criteriul economisirii de apă, curent și detergent, și modelul acesta se aliniază acestui criteriu. Înlocuirea unei mașini vechi cu una nouă vă va ajuta la facturi mici la curent, iar în timp o să vă recuperați bani prin facturi mici la întreținere.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care este eficient din toate punctele de vedere (consumul energetic e mic, dovadă fiind clasa A+++, iar la centrifugare are clasa B deoarece are 1400 rotații).

Samsung Add-Wash WW80K44305W/LE, model alb cu 8kg

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu motor inverter care are 10 ani garanție, capacitate mare de încărcare (8 kg) și un număr mare de programe.
Printre cele 14 programe avem și unul rapid de 15 minute așa încât să putem spăla rapid haine nu prea murdare.
Nivelul de zgomot e unul redus întrucât la spălare are 54 decibeli, iar la centrifugare are 74.
Dimensiunile aparatului sunt unele reduse pentru că are ÎxLxA în cm de 85x60x55. Acestea te vor ajuta să poți amplasa aparatul unde îți dorești fără a fi preocupat că nu încape sau ceva de genul.
Panoul de comandă e unul normal cu un ecran (de tip LED) pe care sunt afișate informații precum timp rămas, status program sau centrifugare.
Alte caracteristici care ar trebui menționate ar fi Smart Check, Diamond Drum, Ceramic Heater și AddWash.

Plusuri la acest model ar fi că arată bine, prezența diagnosticării inteligente (Smart Check), rezistența ceramică (e de vreo 100 ori mai rezistentă decât una normală)și tamburul care nu strică hainele deoarece e unul Diamond.

Acest model nu e doar eficient, ci e unul ușor de întreținut deoarece are o caracteristică de curățare a tamburului eco. Per ansamblu e un model care arată bine și spală o cantitate mare de rufe cu un consum redus de energie.
Dacă ești interesat de alternative atunci le găsești aici la prețuri bune, un model pe alb ok ar fi WW70K5210WW/LE.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu