≡ Meniu

Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE, mașină de spălat cu 8 kg

O mașină de spălat rufe Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE e ideală dacă vă interesează performanțele ridicată și o funcție de adăugare ulterioară a rufelor uitate. Se poate întâmpla de multe ori ca să uitați anumite rufe și la mai toate modelele de pe piață nu se poate întrerupe programul într-o anumită etapă. Sunt destul de multe modele ca și acesta care merită încercate deoarece oferă un plus de funcții față de multe alte variante.

Alternativele sunt destul de interesante și pot fi chiar de la acest brand, adică mă refer la alte serii. Nu vă puteți aștepta la un mode lprea accesibil deoarece are performanțe mult peste medie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung Add-Wash WW80K5210VW/LE, mașină de spălat cu 8 kg

Se poate observa destul de ușor că are un design cu încărcare frontală și că ușa sa e pe negru, astfel mașina de spălat iasă mai bine în evidență și ecranul LED e util și el pentru că oferă destul de multe informații. Acest model are caracteristici tehnice interesante: centrifugare de 1200 RPM, capacitate de spălare de 8 kg și clasă energetică A+++. Consumul de energie e foarte scăzut, de aceea are și cea mai bună clasă de eficiență energetică de pe piață.

Programele de spălare sunt destul de numeroase și sunt cele mai uzuale: rapid, bumbac, lenjerie, delicate, colorate, prespălare etc. În total sunt 14 programe și veți găsi unul pentru a obține cele mai bune rezultate. Pe partea de funcții are următoarele: selector centrifugare, opțiune de adăugare, sistem blocare butoane (ideal dacă aveți copii și mașina se află n bucătărie), afișare timp rămas, centrifugare, amânare pornire. Poate fi pusă cam oriunde deoarece nu e cu mult mai mare decât o mașină de spălat clasică.

Plusuri: arată destul de bine, funcție Add Wash, destule programe de spălare, performanțe ridicate, consum mic.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Samsung WW80K5210VW/LE e o variantă destul avansată și se poate observa doar după caracteristicile sale tehnice, adică poate spăla destul de mult și stoarce decent. Chiar dacă modelul din clipul de jos e diferit, oferă aceleași caracteristici speciale ca cel de sus. Dacă vreți să faceți o alegere bună, vă recomand modelul de mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu