≡ Meniu

Samsung AddWash WW70K5210UW/LE, model cu ușă neagră

Samsung AddWash WW70K5210UW/LE e o mașină de spălat modernă cu capacitate de 7 kilograme, 1200 rotații, clasa A+++ și caracteristica Add Wash. Această caracteristică e una foarte modernă și utilă întrucât îți permite să adaugi rufe chiar dacă mașina spală.

Modelul acesta e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care vine cu o capacitate mare și cu lucruri inovatoare și utile în același timp. Pentru a vedea cum arată caracteristica AddWash am pus alături o imagine cu acest model.

Samsung AddWash WW70K5210UW/LE, model cu ușă neagră

Pe partea de specificații acest model e unul care se evidențiază cu numărul mare de programe, rezistența ceramică (Ceramic Heater) și caracteristicile Eco (Eco Bubble și Bubble Soak).
Consumul redus de curent e unul care te va ajuta foarte mult la recuperarea investiției. Clasa de eficiență energetică e A+++, iar asta e una dintre cele mai bune de pe piață.
Nu e un aparat prea zgomotos întrucât are un nivel de zgomot de 54 decibeli, iar la centrifugare e de 74 decibeli.
Faptul că vine cu Ceramic Heater e ceva de lăudat întrucât aparatul o să reziste mai mult, poate și mai mult de 10 ani și în acest fel o să fie un aparat de îndelungă folosință.
Nu doar are un consum redus de curent, dar are și diferite programe eco care te vor ajuta să folosești mai puțin detergent și curent, iar în acest fel vei apăra mediul înconjurător.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că nu costă mult (până pe 30 aprilie 2016 ai o reducere de 300 lei aici, dacă folosești un voucher), că vine de la un brand ok, că are program de prespălare și panoul de comandă modern.
Contra achiziției nu ar fi vreun motiv. Chiar e un electrocasnic care-și merită banii și care are o fiabilitate ridicată. Dacă vreți să-i extindeți garanția atunci p puteți face până la 4 ani.

Deci, dacă vrei să-ți schimbi mașina veche și neperformantă cu un model de ultimă generație care va consuma mai puțin curent și care te va ajuta să speli eficient (din toate punctele de vedere) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
În cazul în care sunteți interesați de modele similare, dar cu capacitate mai mare atunci aici găsiți așa ceva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu