≡ Meniu

Samsung AddWash WW70K5210WW/LE, model clasa A+++

Samsung AddWash WW70K5210WW/LE e un model nou de mașină de spălat care vine la pachet cu o mulțime de facilități, dar cea mai importantă e cea AddWash. Aceasta vă permite să mai adăugați haine chiar dacă mașina se află în procesul de spălare întrucât are o ușiță mică suplimentară.
Vine cu Eco Bubble care permite să spălați rufe la temperaturi scăzute, iar în acest fel puteți face economii cu resursele până la 70%. Modelul acesta a fost scos pe piață la începutul lui 2016 și se pare că cei de la Samsung intenționează ca majoritatea modelelor noi să aibă o ușiță suplimentară în cea mare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care are integrate tot felul de tehnologii utile. Am pus alături o imagine pentru a vă face o opinie despre cum arată aparatul de față. Fiind un model de mașină unicat cred că arată mai ciudat, dar în viitor toate Samsungurile probabil că vor arăta așa.

Samsung AddWash WW70K5210WW/LE, model clasa A+++

Pe partea de specificații acest model se laudă cu clasa A+++ de eficiență energetică, capacitatea mare de spălare de 7 kilograme și cu centrifugarea la 1200 rotații.
Printre tehnologiile incorporate aș aminti Eco Bubble, Bubble Soak și AddWash. Bubble Soak presupune că prin atingerea unui buton hainele sunt înmuiate așa încât petele să fie înlăturate eficient.
O altă caracteristică interesantă e prezența rezistenței ceramice, adică Ceramic Heater care îți va fi de folos deoarece va face aparatul mai durabil.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, consumul redus de resurse, posibilitatea de a spăla mult, nivelul de zgomot nu prea mare (54 decibeli la spălare), numărul mare de programe și tehnologiile multiple.
Contra achiziției ar fi că nu are o capacitate și mai mare.

Deci, dacă te interesează un aparat care să poată spăla până în 7 kg de rufe și care să-ți poată oferi multe inovații utile atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Legat de Fuzzy Logic nu pot să vă spun nimic deoarece nu am găsit specificat dacă modelul de față are așa ceva.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu