≡ Meniu

Samsung AddWash ,WW70K5410UW/LE model 7 kg cu 1400 rotații

Samsung AddWash WW70K5410UW/LE e un model de 7 kilograme cu 1400 rotații care se adresează celora interesați de un aparat cu consum redus de curent și cu performanțe bune în spălare. În comparație cu alte mașini de spălat moderne aceasta are caracteristica AddWash care permite să adăugați rufe chiar dacă aparatul a început să spele deoarece are o ușiță mică în ușa mare.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani beneficiem de unul dintre cele mai bune aparate de pe piață prin prisma eficienței la spălare ori electrice. Alături am pus o imagine pentru a vă face o opinie despre cum arată acest model. Puteți vedea că panou de comandă are un ecran mare de tip LED pe care putem vedea diferite informații.

Samsung AddWash ,WW70K5410UW/LE model 7 kg cu 1400 rotații

Pe partea de specificații se laudă cu rezistență ceramică, motorul inverter, capacitatea de 7 kilograme și cele 1400 rotații.
Rezistența de tip ceramic heater îți va permite să poți utiliza aparatul foarte mulți ani întrucât rezistența e mult mai durabilă decât una convențională.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal, adică de 54 decibeli la spălare și de 74 la centrifugare.
E un aparat prietenos cu mediul înconjurător întrucât vine cu cu Eco Bubble și Bubble Soak. Prin utilizarea acestor două caracteristici o să economisești curent și detergent.
Dacă aparatul va avea vreo problemă atunci există integrat un sistem automat de monitorizare a erorilor și în acest fel se economisește timp și se economisesc bani.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că vine cu multiple lucruri noi, fiabilitatea, garanția nouă, că e la promoție și altele.
Contra achiziției ar fi că nu are Fuzzy Logic (un sistem automat de detectare a încărcăturii).

În concluzie, dacă ești interesat de un aparat care să poată fi utilizat ușor de oricine (panoul de comandă e unul simplist și modern în același timp) și care să să nu coste o avere atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Costul de achiziție nu e unul prea mare deoarece e un aparat de îndelungă folosință și dacă e să comparăm costul cu cel al unui telefon atunci vedem care aparat e mai rentabil. 😉

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu