≡ Meniu

Samsung AR09JSFNCWKNZE, AC cu Inverter și 9000 BTU

Samsung AR09JSFNCWKNZE Inverter e un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 9000 Btu și cu Inverter, lucruri care fac aparatul unul foarte bun pentru camere mici și în concordanță cu cerințele CE. Consumul de curent e unul mic deoarece clasa de eficiență energetică e A++.
În comparație cu alte modele acesta are un filtru de foarte bună calitate cu calități anti bacteriene, anti alergice și anti virus.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Acest cost de achiziție e așa de mic deoarece aparatul are o capacitate mică. În cazul în care vreți un model cu capacitate mai mare recomand Samsung AR12JSFNCWKNZE întrucât are 12000 Btu.
Vizual se prezintă bine, fiind un model de culoare albă, lucru care înseamnă că se va potrivi în orice cameră.

Samsung AR09JSFNCWKNZE, AC cu Inverter și 9000 BTU

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi cei 9000 btu, că are funcție ventilator, Mod Noapte și zgomotul redus.
Unitatea interioară are un zgomot de 56 decibeli, iar greutatea e de 7,8 kilograme. Acest nivel de zgomot nu e unul mare, dar nu pot spune nici că e unul foarte mare ori deranjant.
Modelul acesta e dotat cu multiple lucruri care fac consumul de curent unul foarte mic. Acestea ar fi Inversorul, Night mode și clasa A++ de răcire. La încălzire are clasa A deoarece are 10918 Btu, deci o capacitate mai mare decât de răcire.
Având funcția de autocurățare pot spune că acest model e unul foarte bun pentru cei care nu vor să se complice cu curățarea aparatului.

Pro achiziția unui astfel de model ar fi că vine de la un brand de încredere, costul de achiziție nu prea mare, fiabilitatea crescută și multitudinea de funcții.
Contra ar fi că are un nivel de zgomot cam mare în comparație cu alte modele, dar asta depinde și de setările pe care le faceți.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun în condițiile în care vrei un aparat care să-ți facă o climă bună în cameră atunci când afară sunt temperaturi greu de suportat.
Mulți nu văd utilitatea unui astfel de aparat, dar acesta poate fi utilizat pentru răcire și încălzire în orice anotimp, deci sunt mai mult aparate în unul singur.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu