≡ Meniu

Samsung AR09JSPFAWKNEU, aparat cu design triunghiular

Samsung AR09JSPFAWKNEU nu e singurul aparat de aer condiționat de la acest brand care are un astfel de design. Acesta mărește mai amplu dar și mai departe și cred că se poate observa din poza de sus care am pus-o. Deci, s-ar putea să nu trebuiască un model de 12000 BTU care și așa consumă mult mai multă energie. Dacă vi se pare că e prea mic pentru cât de mare e locuința voastră, se poate alege fie un model mare fie două modele (dacă spațiul e împărțit).

Nu oricine dispune de un buget mare dar uneori merită să dați acei bani în plus deoarece e un aparat care-l veți folosi mulți ani de acum încolo. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung AR09JSPFAWKNEU, aparat cu design triunghiular

Clasa de eficiență energetică e foarte bună la răcire și nu sunt multe modele care o au – A+++. La încălzire, întotdeauna, clasa de eficiență nu e la fel de bună deoarece consumul e mai mare cu această funcție. Capacitatea sa e una destul de mare însă nu poate fi de ajuns pentru toți utilizatorii.

Filtrul său e unul destul de special deoarece prezintă următoarele caracteristici speciale: S-Plasma Ion, Easy Filter, Full HD 60, Anti-Bacterian, Anti-alergicm, Anti-virus. Tehnologia numită Inverter a devenit destul de populară în sensul că e prezentă pe multe .
Afisaj LCD

Dintre multele sale funcții eu voi face o listă scurtă cu ele: control WiFi, timer, încălzire, auto restart, ventilare etc. Dacă nu aveți telecomanda la îndemână, puteți folosite telefonul vostru și veți observa că aparatul poate fi controlat de la o distanță mai mare. Are și tehnologii sau funcții speciale care sunt utile zi de zi: compresor Twin BLDC, autocurățare, 2 Step Cooling, mod Single User, Smart Saver și Turbo. Pe modelele premium, acestea sunt prezente pe multe aparate.

Plusuri: design modern, funcții inteligente, consum mic de energie, fiabilitate ridicată și altele.
Minusuri: nimic.

Chiar dacă Samsung AR09JSPFAWKNEU nu e foarte mare dar oferă rezultate mulțumitoare (în comparație cu cele de la alte branduri). Ideea e că prețurile sunt justificate de toate acele caracteristici speciale și trebuie să recunoaștem că e oferit de un brand destul de experimentat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu