≡ Meniu

Samsung AR09KSFHBWKNZE, AC clasa A++ cu filtru antibacterian

Samsung AR09KSFHBWKNZE este un aparat de aer condiționat adresat persoanelor care au un buget modic și care vor să răcească o cameră de dimensiuni medii. Evident că cei 9000 Btu ai aparatului pot fi utilizați pentru răcire, dar și pentru încălzire.
Un model precum acesta e ales de multă lume deoarece costă puțin și se poate instala rapid. Evident că trebuie să apelați la un instalator autorizat, iar servicii recomandate găsiți aici. (Dacă instalarea se va face cu meseriași neautorizați atunci o să pierdeți garanția.)

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi și eu zic că-și merită banii întrucât mulțumită clasei A++ de eficiență energetică o să vă recuperați banii pe timpul utilizării. Din imaginea de alături puteți vedea că modelul acesta are un design special care denotă stil. Cei de la Samsung știu să facă aparatură electrocasnică așa încât să-i împace pe bărbați cât și pe femei.

Samsung AR09KSFHBWKNZE, AC clasa A++ cu filtru antibacterian

Pe partea de caracteristici acest model se evidențiază cu capacitatea de 9000 BTU, funcția Fast Cool și că e cu un soft smart. În ultimul an am observat că există o tendință în a face AC-urile cu wi-fi și cu un soft special care poate fi controlat prin smartphone. Modelul de față e unul wi-fi ready.
Zgomotul e unul nu prea mare, mai exact la unitatea interioară avem 54 decibeli.
În stare de repaus aparatul acesta are un consum 0 (zero), iar asta e destul de important deoarece nu poți să scoți aparatul din priză tot timpul.

Pentru achiziția acestui aparat ar fi costul de achiziție nu prea mare, zgomotul redus, că arată bine, filtrul avansat și eficiența energetică. Chiar dacă are mai puțini BTU trebuie să știți că sunt mulți care cumpără undeva la două-trei astfel de aparate pentru case ceva mai mari ori pentru firme mici. Eu zic că la un apartament e suficient un singur AC

În concluzie aș recomanda modelul acesta întrucât vine la un preț nu prea mare și deoarece are multe facilități utile în el.
În ultima perioadă se insistă pe incorporarea unor filtre cât mai avansate, iar acesta vine cu un filtru triplu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu