≡ Meniu

Samsung AR09KSFPEWQNZE, AC consum 0 în stand by

Samsung AR09KSFPEWQNZE e un aparat de aer condiționat apărut de curând pe piață și care se evidențiază prin consumul mic de curent, funcția Auto Restart, filtrul bun și costul nu prea mare. Datorită capacității de 9000 BTU acest model se recomandă încăperilor nu prea mari, iar dacă vreți să răciți suprafețe extinse atunci se pot cumpăra mai mutle modele pentru un randament mai bun. Pentru o suprafață mare cred că vă va fi de folos funcția Fast Cool care presupune că va răci rapid încăperea.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat premium de la un brand care se află în topul preferințelor cumpărătorilor de electrocasnice. Alături am pus și o imagine pentru a vă face o părere despre cum arată acest model.

Samsung AR09KSFPEWQNZE, AC consum 0 în stand by

Pe partea de specificații acest model e unul care se laudă cu clasa A+ de eficiență energetică la răcire, multitudinea de funcții și zgomotul redus. Printre funcții aș menționa cea de ventilare, de încălzire, dezumidificare și modul de noapte.
Unitățile nu sunt deloc gălăgioase deoarece cea interioară are 56 decibeli, iar cea exterioară are 63.
La aparatele AC moderne e foarte bine că au funcție de răcire, cât și de încălzire (pe timp de iarnă), iar în acest fel pot fi considerate ca fiind aparate 2 în 1.
Nu o să aveți prea mari griji legate de întreținerea aparatului întrucât curățarea e una automată și în felul acesta nu se produce mucegai și nici nu se răspândesc microbi.
Legat de dezumidificare pot spune că și acest lucru e unul bun deoarece locuința nu va fi una umedă și înăbușitoare.

Pentru achiziția acestui model ar fi brandul, că nu costă prea mult, aspectul plăcut, că are un nivel de zgomot scăzut, prezența inverter (acesta e o cerință a CE care ajută la obținerea unui consum cu până la 50% mai mic) și fiabilitatea ridicată.

Deci, dacă vrei să răcești o suprafață nu prea mare atunci acest model ar fi recomandarea mea. Vine cu cele mai utile funcții cum ar fi Mod Tubo și Mod de noapte. Se pot face economii semnificative atunci când în încăpere e doar un om întrucât are mod Single User.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu