≡ Meniu

Samsung AR09KSWSBWKNZE, AC A++ cu multiple filtre

Samsung AR09KSWSBWKNZE e un aparat de aer condiționat cu o capacitate de 9000 btu și clasă de eficiență energetică A++. Se adresează celora care au de răcit o cameră medie și vor să facă economie de curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are tehnologie smart incorporată. Nu știu cât se vede din imaginea alăturată, dar designul acestui model e unul triunghiular din considerente de performanță.

Samsung AR09KSWSBWKNZE, AC A++ cu multiple filtre

Filtrul din acest model e unul avansat care ajut la purificarea aerului deoarece e Full HD 60. Are protecție antibacteriană și împotriva alergiilor.
Din păcate nu e cu kit de instalare inclus, dar acest lucru e unul normal la Samsung.
Există mai multe lucruri care contribuie la consumul redus de curent, iar printre acestea se numără modul Single User, Inverterul și clasa A++ de eficiență energetică (acest lucru e unul indirect).
E un AC smart prin faptul că având Smart Wi-Fi poate fi controlat de un telefon inteligent care are aplicația dedicată.
Precum mașinile de spălat Samsung acest model e unul care e dotat cu autodiagnosticare pentru asigurarea că aparatul funcționează în parametri normali.
Capacitatea de 9000 btu e una suficientă pentru un apartament de două camere, dar dacă vrei ceva mai puternic atunci găsești aici câteva alternative de la același brand.

Funcțiile care ar trebuie să te motiveze să-l cumperi ar fi Auto Restart (reia procesul de răcire dacă se întrerupe și revine curentul), filtrul triplu, răcirea rapidă (Fast Cool) și modul de noapte.
Lucruri negative nu ar fi la el întrucât e un aparat cu un raport calitate-preț foarte bun.

Deci, dacă ești interesat în a achiziționa un aparat care să te ajute să treci cu bine peste vremea de afară atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Legat de nivelul de zgomot trebuie să spun că e unul redus de 54 decibeli pentru unitatea interioară și 59 decibeli pentru cea exterioară. La unitatea exterioară s-ar putea să existe și niște garnituri care ar trebui montate pentru o atenuare suplimentară a zgomotului, dar mulți instalatori evită să-i menționeze pentru a nu pierde timp.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu