≡ Meniu

Samsung AR12JSFNCWKNZE, AC cu filtru multiplu

Samsung AR12JSFNCWKNZE Inverter e un aparat de aer condiționat care se laudă cu un consum mic de curent (are clasa A++ pe partea de răcire). Un aparat precum acesta e destinat celora care au de răcit o încăpere mai mare. Evident că modelul acesta poate fi utilizat chiar și la încălzire pe timp de toamnă ori primăvară.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi. Uitându-mă la preț zic că nu e deloc mare întrucât vine de la un brand de top și are un filtru complet cu caracteristici anti alergice, anti bacterii etc.

Samsung AR12JSFNCWKNZE, AC cu filtru multiplu

Modelul acesta are o capacitate de 12000 btu, iar dacă o astfel de capacitate ți se pare mică atunci îți recomand unul cu 18000 Btu – Samsung AR18JSFNCWKNEU.
Chiar dacă are o capacitate așa de mare, eu zic că nu o să te stoarcă de bani întrucât are clasa A++ de energie pe partea de răcire. La capitolul încălzire nu stă așa de bine, mai exact datorită faptului că are clasa A de energie.
Având inversor acest AC corespunde cerințelor CE, iar avantajul principal al unui astfel de inversor/invertor ar fi că ajută la realizarea unui consum redus de energie.
Fiabilitatea e una bună, fiind susținută de garanția de 2 ani care poate fi mărită la mai mult. Pentru a beneficia de garanție trebuie să apelați la un instalator autorizat atunci când în cumpărați.

Lucruri pro achiziția unui astfel de aparat ar fi costul de achiziție nu prea mare, că arată bine și că e fiabil. Dacă vreți o garanție mai mare de 2 ani atunci o puteți extinde până la 4 ani pe bani puțini.
Contra achiziției nu am găsit nimic încă.

Deci, dacă vrei să faci vara suportabilă atunci ar fi bine să-ți cumperi din timp un astfel de aparat. Momentan vremea e ok, dar prin iunie și iulie se anunță temperaturi apropiate de 40 de grade. De aceea ar fi o idee bună să-ți iei așa ceva. Evident că e un aparat care e de îndelungă folosință și vă poate ține chiar și 10 ani (normal că din când în când va trebui să curățați filtrele).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu