≡ Meniu

Samsung AR12JSFPEWQNZE, aer condiționat cu tehnologie Smart Inverter

Aparatul de aer condiționat Samsung AR12JSFPEWQNZE e doar un model de la acest brand. Acesta nu are un consum așa de mare ca cel al aparatelor mai vechi. Poate răci o încăpere destul de mare iar dacă casa nu e foarte mare, poate să facă față chiar și unui singur nivel. Oricum, când alegeți un aparat pe perioadă îndelungată, e bine să țineți cont de experiența brandului. Există soluții și de la alte branduri cunoscute doar că nu toate oferă cele mai noi tehnologii.

Alternativele sunt destul de multe: aparate cu capacitate mai mare ori mai mică de răcire. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Samsung AR12JSFPEWQNZE, aer condiționat cu tehnologie Smart Inverter

Capacitate de răcire e de circa 11942 BTU, iar cea de încălzire e ceva mai mare. Deci și consumul variază, iar clasele de eficiență energetică sunt A la încălzire și A+ la răcire. E dotat cu un filtru performant de tip Full HD, oferă 4 trepte de ventilare și diverse funcții. Puterea de încălzire e de 1220 W iar cea de răcire e de 1130 W. Consumul e mai mare la încălzire dar nu e genul de aparat care e ideal pentru a încălzi o cameră sau o locuință. Aparatele de aer condiționat sunt ideale pentru răcire sau reciclare aer. Pentru încălzirea locuințelor există alte aparate care nu consumă atâta.

Ca și funcții are: ventilare, auto restart, dezumidificare, timer, mod sleep/might, auto și câteva funcții speciale (autocurățare și mod turbo). E inclusă și unitatea externă și puteți să-l alegeți cu instalare inclusă. În funcție de cât de repede doriți instalarea, prețul instalării poate fi diferit.

Plusuri: răcește eficient, destule funcții, arată bine, performanțe superioare, fiabilitate (are Inverter) etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Samsung AR12JSFPEWQNZE poate fi folosit în multe moduri dar e recomandat să-l puneți unde oferă cel mai ridicat randament. Acest producător e unul experimentat și de aceea oferă soluții bune cam la mai toate capitolele. Cred că vă puteți face o idee despre el din poza de sus și din ce am prezentat anterior. Oricum, oferă multe avantaje și nu orice model are acele funcții. În general, tehnologiile și funcțiile construiesc prețul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu